VIDEO // Crimă terifiantă în Rusia. O tânără de 25 de ani şi-a omorât amantul, pe soţia acestuia şi pe cele două fiice ale lui

Crimă terifiantă în Rusia: O tânără de 25 de ani şi-a omorât amantul, pe soţia acestuia şi pe cele două fiice ale cuplului

Crimă terifiantă în regiunea Tula din Rusia. O tânără de 25 de ani a omorât cu bestialitate familia amantului său. Este vorba de soţia acestuia şi doi copii ai cuplului – o fetiţă de şase şi alta de patru ani. Potrivit presei ruse, amanta şi sora acesteia veniseră în apartamentul bărbatului, unde au consumat împreună alcool. La un moment dat, soţia bărbatului a venit pe neaşteptate acasă, însoţită de cele două fetiţe, scrie jurnal.md.

Vecinii familiei spun că cei din apartament s-au baricadat şi nu deschideau uşa. După câteva minute de scandal au lăsat-o pe femeie să intre. Soţia s-a revoltat şi s-a încăierat cu amanta beată. Atunci, tânăra a înjunghiat-o pe femeie. Sora amantei spune că a ieşit imediat afară, iar atunci când s-a întors, a descoperit cele patru cadavre. Poliţiştii o suspectează însă şi aceasta că a participat la teribilul măcel.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat, iar cele două copile au fost descoperite fără suflare în baie. După uciderea familiei, apartamentul a fost incendiat. Cei doi soţi mai aveau o fiică de 12 ani, care a scăpat cu viaţă pentru că nu era acasă în acele momente. Suspectele au fost arestate.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)