Un an de Gourmet

 

Sfârșitul de an este perioada în care ne bucurăm de sărbătorile frumoase de iarnă, dar pentru Gourmet – Supermarket de Bon Ton, această perioadă este și mai deosebită. Exact un an în urmă, în luna decembrie, supermarketul Gourmet a deschis ușile pentru clienții săi dragi, iar asta înseamnă că îşi va sărbători în curând ziua de naștere!

De un an supermarketul Gourmet este cel mai fericit atunci când alegeți să-l vizitați, acest lucru făcându-i să vrea să fie tot mai buni. Pe parcursul întregului an a încercat să fie nu doar un simplu supermarket, dar un prieten care să vă ajute atunci când e nevoie și, evident, doreşte să continue această tradiție.

La 23 decembrie sunteți invitați la un eveniment deosebit: lansarea primei cărți de bucate a Olgăi Bux. Aceasta a fost creată într-o ediție limitată, dedicată aniversării supermarketului Gourmet și va fi oferită celor mai fideli clienți. În cadrul evenimentului vor fi multe surprize, printre care degustări ale celor mai cunoscute vinuri autohtone, dar și degustări ale produselor partenerului, celebrul brand italian Casa Rinaldi.

Cei care au acumulat cele mai multe sume în proiectul Pay&Save vor fi și ei premiați pentru loialitate și pentru participarea activă în cadrul acestuia. Cadouri generoase de la Gourmet pentru participanții în campania Like Discount, decernarea trofeului „Gurmandul Anului” și multe alte surprize vă așteaptă pe 23 decembrie, de la 18:00, în incinta CC Grand Hall, la intrarea în supermarketul Gourmet.

Sărbătorim un an împreună!

P

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)