Târgul Vintage Bazaar

Vintage Bazaar-12_1470033997965Târgul Vintage Bazaar este la cea de-a doua ediție, aici au putut fi achiziționate atât haine și încălțăminte, cât și cărți și accesorii, şi nu doar pentru femei, ci și pentru copii.

Ieri, a avut loc târgul Vintage Bazaar organizat de Diana Maftei și Oxana Cojocaru. Evenimentul s-a desfăşurat în incinta unei cafenele din Chişinău. Oricine a avut posibilitatea de a participa la târg, dar au obținut această șansă doar câţiva deoarece a fost un număr limită de participanți, de asemenea a fost fixată și o taxă de participare pentru a acoperi chiria localului. Iar taxele de participare au fost următoarele: pentru vânzătoare – 150 de lei, pentru persoanele juridice – 300 de lei pentru masă, meşterii hand-made – 150 de lei pentru masă, iar pentru un stativ – 50 de lei.

În cadrul târgului au fost expuse rochițe de vară, fustițe, bluzițe, pantofi, obiecte hand-made, dar și hăinuțe pentru copii, de asemenea au mai fost și câteva hăinuțe mai călduroase la solicitarea cumpărătoarelor. La târg au putut fi găsite și diverse accesorii precum: pălării, bijuterii, eșarfe, genți, ochelari. Cu câteva zile înainte de desfăşurarea târgului lucrurile au fost expuse pe pagina de facebook a evenimentului pentru ca doamnele şi domnişoarele care doreau să vină la eveniment să poată să-și aleagă câteva lucruri din timp. Participantele au putut să opteze şi pentru locul unde își vor vinde produsele: afară sau în incinta cafenelei. De asemenea, în timp ce mămicile sau bunicile făceau cumpărături, copilaşii au putut să se alăture micului atelier gratuit improvizat pentru copii. Astăzi pe pagina de facebook organizatoarea evenimentului Diana Maftei a postat data următorului târg, care va avea loc pe 21 august, iar doritoarele pot rezerva deja măsuțe pentru o nouă ediție a târgului Vintage Bazaar.

Victoria Roman, stagiară