Jumătatea ta

Jumatatea Ta


Caut o gospodină de la țară

Mă numesc Petru, sunt de la nordul republicii. Vreau să cunosc o doamnă cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 de ani, pentru a întemeia o familie fericită. Să nu consume alcool și să fie o gospodină de la țară. (328)

Aş vrea să cunosc o doamnă

Mă numesc Gheorghe, sunt din r. Nisporeni, am 40 de ani şi aş vrea să cunosc o doamnă chiar şi cu copil. Să aibă vârsta de 35–40 de ani. (330)

Aştept alinare sufletească

Sunt văduvă, locuiesc în Chișinău. Sper să întâlnesc un bărbat de 65 de ani, un prieten de viață, serios, aranjat cu de toate, care locuiește singur în apropierea Chișinăului. Alinarea sufletească și ajutorul reciproc va alunga singurătatea. (331)

Vreau să te cunosc

Am 41 de ani. Sunt de la nordul Moldovei. Aş vrea să cunosc un bărbat potrivit vârstei mele. (332)

Să fie gospodar din suburbie

Sunt o femeie plăcută, bună gospodină, din Chișinău. Aștept un sunet de la un bărbat singur, liniștit și bun gospodar cu vârsta de 65 de ani, care locuiește în apropierea Chișinăului. Sunt de acord să trec cu traiul la sat. (334)

Ion, 25 de ani

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din raionul Hânceşti, invalid de gradul doi, doreşte să cunoască o doamnă care ar vrea să treacă cu traiul la el. (335)

Caut o femeie

Doresc să fac cunoștință cu o femeie pentru căsătorie, să aibă înălțimea de 1,60 m, iar vârsta între 50 şi 57 de ani. Să fie de acord să treacă cu traiul la mine în sat. (336)

Să fie frumuşică

Sunt un domn de 60 de ani, locuiesc într-o suburbie a Chişinăului. Am nevoie de o femeie gospodină, un pic frumușică, la o gospodărie bună. De dorit să treacă cu traiul la mine. (337)

Bărbat liber şi independent

Am 60 de ani, 1,76 m, 74 kg, zodia Rac, sunt liber şi independent, cu loc de trai şi serviciu, am un mod sănătos de viaţă. Aş dori să cunosc o doamnă independentă, de 50-55 de ani, sinceră, cumsecade, liniştită, cu care să ne trăim restul vieţii în încredere reciprocă şi înţelegere. (338)

O aştept să vină la mine

Sunt din partea de nord a republicii, locuiesc în sat. Doresc să fac cunoștință cu o doamnă de 70 de ani, să treacă cu traiul la mine. (339)

Să fie serios

Văduvă, 67 de ani, 1,65 m, studii medii speciale. Doresc să întâlnesc un bărbat serios. (340)

Caut un bărbat cumsecade

Doamnă, 46 de ani, solicit cunoștință cu un bărbat cumsecade. Rog seriozitate. (341)