După circa două luni, Plahotniuc și-a făcut apariția: „Nu vă las eu de capul vostru!”

După o pauză de două luni, liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, și-a făcut astăzi, 31 mai, apariția în cadrul unui briefing ținut de această formațiune. El a infirmat faptul că ar avea probleme de sănătate. În discursul său, Plahotniuc a spus că se simte bine, îndemnându-i pe oponenții săi politici să nu își facă planuri mari căci „are el grijă lor”.

„Sunt eu. Bine v-am regăsit. Am venit să vă văd, să vă salut, dar și să mă vedeți și voi pe mine. Și vă mai anunț că vine în curând o perioadă în care o să ne vedem mult mai des și o să comunicăm. Am văzut că sunt oameni, „susținători, care își fac griji pentru mine. Datorită unor speculații josnice ale unor pretinși politicieni profund frustrați, cronic deja… Vreau să le mulțumesc susținătorilor pentru grija pe care mi-o poartă. Să îi liniștesc că sunt bine-merci, mai în formă decât oricând”, a spus liderul democraților în cadrul briefingului.

Plahotniuc a avut un mesaj pentru oponenții săi politici: „Iar politicienilor, care surescitați, supraexaltați în grupulețe, vreau să le transmit: „Nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari sau poate deloc, pentru că nu vă las eu de capul vostru. O să am eu grija voastră, căci am văzut cu toții ce puteți face și mai ales ce nu puteți. Doar de vorbit sunteți buni, de aceea cred că e timpul să trecem cu toții la normalitate”, a încheiat el.

După o pauză îndelungată de absență în spațiul public și zvonul că liderul democraților ar fi avut probleme de sănătate, JURNAL de Chișinău a solicitat reprezentanților acestei formațiuni să comenteze această situație. Unii dintre aceștia însă, inclusiv purtătorul de cuvânt, Vitalie Gămurari, nu au infirmat zvonul.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)