Detalii neştiute de la nunta Marianei Mihăilă // GALERIE FOTO

De curând măritată, Mariana Mihăilă oferă detalii din culisele nunţii şi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu socrii

nunta1

După şase ani de relaţie, Vitalie Cojocaru şi Mariana Mihăilă s-au căsătorit la începutul acestei luni, iar cheful s-a dat într-un local select din capitală. Interpreta a primit inelul de logodnă de ziua sa, pe 25 august, iar nunta au organizat-o într-un timp record: o lună. Mireasa a fost cea care a gândit scenariul nunţii, un eveniment pregătit în mare taină şi de care jurnaliştii au aflat abia cu o zi înainte ca tinerii să spună cel mai important „Da!” din viaţa lor.

De doi ani ştia cum va arăta rochia sa de mireasă, iar de la începutul verii au început să discute despre cum ar trebui să fie cel mai aşteptat şi frumos eveniment din câte au trăit până acum: nunta. La sfârşitul lui august, după ce a primit inelul de logodnă, Mariana Mihăilă, la rugămintea soţului său, a început să pregătească, în taină, evenimentul.

nunta2

„A fost dorinţa lui Vitalie să nu facem public faptul că urmează să ne căsătorim, iar eu mă bucur că l-am ascultat. Aveam foarte puţin timp la dispoziţie pentru organizarea evenimentului, iar astfel am evitat să fiu deranjată de jurnalişti pentru a le oferi detalii. Soţul meu nu este adeptul nunţilor grandioase, pompoase, îşi dorea una cât mai discretă. Eu însă, dimpotrivă, îmi doream una mare, cu mulţi invitaţi. Şi el mi-a respectat dorinţa. Nu am vrut să lăsăm nunta pentru la anul, până atunci poate vine şi barza”, ne-a declarat proaspăt măritata Mariana Mihăilă.

Programul nunţii, ticluit de mireasă

nunta3

Şi dacă majoritatea mireselor au cele mai mari bătăi de cap în momentul alegerii rochiei, interpreta ştia de doi ani cum trebuie să arate ţinuta sa. Modelul acesteia îl avea în calculator, aşa că nu-i rămânea decât să cumpere stofa şi să găsească un meşter iscusit.
„Am avut doar o singură rochie: una şi bună. E modelul care mă reprezintă”, precizează ea.
Şi-a dorit o nuntă ca-n poveste şi cu un scenariu ca la carte. N-a dormit nopţile pentru a se asigura că a pus la punct până şi cele mai mici detalii, însă efortul n-a fost zadarnic, căci invitaţii au rămas impresionaţi atât de decor, cât şi de programul artistic variat.
nunta4

„La scenariul nunţii am lucrat foarte mult, iar la „dezbrăcatul miresei” eu şi Vitalie, împreună cu nănaşii noştri, Alexei Iasciuc şi Livia Grosu-Iasciuc, am purtat ţinute semnate de Alina Bradu. Am vrut ca acest moment să nu fie unul monoton, astfel că i-am dat o tentă artistică. Şi decorul a fost în stil naţional, cu ţoluri, prosoape, laiţă şi tot ce trebuie să conţină zestrea miresei. Igor Rusu a cântat mai multe melodii emoţionante”, povesteşte cântăreaţa.

Zdubii, surpriza din partea mirelui

Ziua cea mare a fost una plină de emoţii pentru miri, în special pentru mireasă, care a vărsat câteva lacrimi dis-de-dimineaţă, în clipa în care i-a cerut mamei binecuvântarea.
„Am plâns şi la cununia religioasă, care a constituit unul din cele mai emoţionante momente, de altfel”, precizează interpreta.
nunta5

Deşi este o fire superstiţioasă, Mariana Mihăilă nu s-a putut abţine, cântând şi ea la nuntă, alături de colegii săi de breaslă.
„Am avut şi muzică populară, şi muzică uşoară, iar colegii mei de scenă ne-au oferit foarte multe momente muzicale. Vitalie a decis să ne facă o surpriză tuturor, invitându-i pe băieţii de la Zdob şi Zdub şi pe cei de la Sun Stroke Project. Am cântat la nunta mea pentru că din acest punct de vedere chiar nu sunt superstiţioasă. Şi alţi artişti au cântat la nunţile lor şi au în continuare o căsnicie frumoasă. Colacul miresei a fost în formă de inimă, iar acest moment l-am gândit mult pentru că a fost şi coregrafie. Invitaţilor le-am dăruit câte un pui de floare la ghiveci, care să le aducă aminte mereu de nunta noastră”, mai povesteşte Mariana Mihăilă.

„Staţi liniștiți, nu sunt însărcinată!”

Proaspeţii căsătoriţi îşi doresc foarte mult un copil şi speră ca Dumnezeu să le îndeplinească dorinţa cât mai curând.
„Staţi liniştiţi, nu sunt însărcinată şi nu din cauza asta am organizat nunta într-un timp record. Motivul e simplu: din dragoste”, precizează prezentatoarea tv.

nunta6

Cât despre inelele de căsătorie, soţii Cojocaru au decis să aleagă un model clasic, procurându-le dintr-un magazin de bijuterii din capitală.
Mariana Mihăilă susţine că încă nu-i vine să creadă că e femeie măritată. Unde mai pui că are şi un soţ care o răsfaţă din plin!
„E pâine caldă: foarte grijuliu, înţelegător, mă lasă să dorm cât vreau şi nu mă obligă să mă trezesc cu noaptea-n cap ca să-i pregătesc micul dejun”, ni-l descrie interpreta pe Vitalie Cojocaru.

Are o soacră „poamă dulce”

Când vorbeşte despre socrii săi, Mariana Mihăilă are doar cuvinte de laudă. Spune că are o soacră „poamă dulce” şi „foarte sufletistă”. „Nu m-au supărat niciodată. Eu zic aşa: după comportament – şi răsplată! Noi chiar am avut o relaţie frumoasă de cum ne-am cunoscut. Şi părinţii mei ţin la Vitalie, îl simpatizează şi se împacă bine”, spune ea.
Tinerii însurăţei vor pleca în luna de miere la iarnă, din cauza angajamentelor pe care le au şi pe care trebuie să le onoreze.

nunta7

nunta8

Foto: Mariana Mihăilă

Lena NEGRU

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)