De Crăciun, fii mai bun! // Bogdan are nevoie de ajutorul nostru

Din păcate, veştile despre eroul campaniei noastre, Bogdan Sau, nu sunt deloc îmbucurătoare. Dacă acum câteva luni băiatul se putea deplasa de unul singur, acum a încetat să mai meargă. Părinţii spun că boala lui progresează şi pentru a fi stopată trebuie să ajungă cât mai repede în Polonia. „Suntem disperaţi, Bogdan merge doar cu ajutorul unui corset special, boala a progresat foarte mult.

Îi implorăm pe toţi cei care citesc acest articol să ne ajute să stopăm boala unicului nostru copil”, roagă mama băiatului. Bogdan Sau are nouă ani, este elev şi locuieşte cu părinţii săi la Ungheni. Băiatul suferă de distrofie musculară progresivă. Medici din Polonia le dau speranţe părinţilor că maladia poate fi stopată. Pentru a merge în Polonia la un tratament îndelungat este nevoie de 13.000 de euro.

Cei care vor să-l ajute financiar pe Bogdan pot expedia un SMS cu conţinutul „bogdan” la numărul de telefon 9002 (UNITE). Preţul unui SMS – 20 de lei. Puteţi suna la numărul 090009002 (abonaţii Moldtelecom) pentru a dona 20 de lei.

De asemenea, puteţi dona rapid și ușor prin automatele de plată Qiwi. Vă rugăm să selectați compartimentul „E-money”, după care accesați „Bpay” și introduceţi codul „17002036”. Puteţi adresa întrebări referitor la acest caz pe adresa de mail: [email protected] .

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)