COMPANIA ROGOB, LAUREATĂ A 3 PREMII IMPORTANTE!

Trofee ROGOBRezultatele şi activitatea companiei ROGOB în anul 2015 au fost apreciate în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, organizat în data de 7 iunie 2016 de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Compania s-a ales cu trei trofee, dintre care două în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2015” şi altul în concursul „Premiul pentru Realizări în Domeniul Calităţii”.

Astfel, în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2015”, compania ROGOB are următoarele distincţii:

  1. Mercuriul de Aur, la nominaţia Reputaţie şi Încredere, marca comercială ROGOB
  2. Mercuriul de Aur, la categoria produse Alimentare, nominaţia Debutul Anului, marca Comercială ROBBY

Menţionăm că în cadrul concursului „Marca comercială a anului” au participat în  jur de 60 de mărci comerciale, naționale şi internaționale, iar cele mai de succes au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc.

Compania ROGOB a fost premiată și în cadrul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, fiindu-i acordată cea mai înaltă distincție.

Criteriile de evaluare a participanților din cadrul acestui concurs au fost armonizate cu Modelul de Excelenţă al Fondului European pentru Managementul Calităţii (EFQM). Cei înscriși în concurs au fost apreciați conform a 9 criterii, grupate în două categorii: Rezultate (4 criterii) și Posibilități (5 criterii), categoriile având ponderea de 50% fiecare. Juriul a examinat atât politicile și procedurile de asigurare a calității, cât și gradul de satisfacție al consumatorilor.

Concursul ,,Premiul pentru realizări în domeniul calității” premiază companiile cu rezultate semnificative, obținute la capitolul calitatea produselor și serviciilor prestate de către acestea, dar care asigură și implementarea metodelor eficiente de management al calităţii în cadrul întreprinderilor.

FPC „ROGOB” SRL a fost fondată în anul 1997 şi astăzi este cea mai mare şi cea mai modernă companie producătoare de mezeluri din Republica Moldova. Întreprinderea este amplasată în satul Goianul Nou, dispune de propria rețea de magazine de firmă și are peste 450 de angajați.

P

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)