CNA l-a reținut pe milionarul Aleksandr Pincevski, fostul şef al Elita 5, în cazul parcărilor cu plată

Foto: kp.md

Milionarul Aleksandr Pincevski (foto) este unul dintre persoanele reținute în dosarul parcărilor, în care se fac pe moment mai multe percheziții la Primărie și la domiciliile unor funcționari. Procurorii anticorupție și ofițerii CNA efectuează percheziții la domiciliul lui Pincevscki după care vor merge la oficiul său. Surse prezente la percheziții spun că milionarul a scris și pretenții că reținerea sa ar fi neîntemieată.

Aleksandr Pincevski este unul dintre cei mai bogaţi oameni din R. Moldova. El deţine funcţia de preşedinte al Federaţiei de tir cu arcul din Moldova şi conduce Congresul Evreiesc din Moldova.

Într-un comentariu pentru mold-street.com, Pincevski a declarat nu mai deţine Elita-5-AUTO, şi că această companie este proprietatea altor oameni de afaceri. Conforma datelor camerei înregistrării de stat, capitalul firmei Elita-5-AUTO constituie 12,6 milioane de lei, fodatorul unic este Piquant Trading Ltd o firmă din Cipru.

ELITA5 GROUP se ocupa de desfacerea în detaliu şi angro a materialelor industriale şi de construcţii, proiecte agricole, deservirea tehnică a automobilelor.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)