Campanie // Un biscuit pentru un copil necăjit

 

nicanor si laura catana

JURNAL de Chişinău lansează o campanie de Crăciun pentru copiii necăjiţi. În decursul anului, am relatat zeci de cazuri tragice ale mai multor copii din diferite localităţi ale R. Moldova. Este vorba de copii maltrataţi, chinuiţi, înfometaţi, cu diferite probleme de sănătate, care cred totuşi în minuni şi care acum, în ajun de sărbători, îl aşteaptă pe Moş Crăciun.

 

 

lazorin

Noi ne propunem să le îndulcim un pic destinul. Puteţi fi şi Dvs. Moş Crăciun pentru cei patru copii crescuţi de bunicul lor din satul Novaci, raionul Călăraşi, pentru Andreea, fetiţa invalidă crescută de o familie din satul Lipovăţ, raionul Glodeni, pentru Nicanor şi Laura Catană din satul Ciucileni, raionul Hânceşti, pentru Ilinca Costaş, fetiţa operată de viciu cardiac din satul Balatina, raionul Glodeni, pentru micuţul Lazorin Guşan din satul Tomeştii Noi, raionul Glodeni, şi pentru Daniela, fetiţa invalidă din satul Napadova, raionul Floreşti.

Cei care vor să le dea dulciuri (biscuiţi, bomboane) acestor copii sunt aşteptaţi la Jurnal Trust Media, etajul 3, redacţia JURNAL de Chişinău, str. Vlacu Pârcălab 63, Sky Tower, până la 24 decembrie 2015. De asemenea, puteţi să ne contactaţi la 068583777, 022 237 645.

ilinca costas

Daniela Rusu

 

copii calarasi

Andreea

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)