Blocul ACUM invită deputații socialiști la discuții în cadrul ședinței grupului de lucru

„Blocul ACUM a propus crearea unui grup de lucru în vederea examinării, până la 25 aprilie, a actelor normative ale ambelor formațiuni ce țin de dezoligarhizare și îmbunătățirea vieții oamenilor, scrie radiochisinau, citand un comunicat al celor două formațiuni.

În acest context, reprezentanții grupului de lucru ai Blocului ACUM sunt disponibili să se întâlnească cu deputații fracțiunii PSRM pe data de 24 aprilie, ora 11.00, în sediul Parlamentului Republicii Moldova, bir. 301, pentru a discuta agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, inclusiv identificarea măsurilor concrete de consolidare a încrederii cu scopul evitării alegerilor anticipate”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Amintim că deputatul PSRM Vlad Batrîncea a comentat propunerea Blocului ACUM de a crea un grup de lucru comun pentru a examina inițiativele propuse de către ambele formațiuni.

„Atât timp cât reprezentanții conducerii blocului ACUM nu sunt disponibili să discute condițiile inițiale de la care pot porni negocieri privind crearea coaliției de guvernare și guvernului de coaliție nu vedem sensul creării grupurilor de lucru și continuarea discuțiilor sterile care au mai avut loc în trecut”, a declarat atunci secretarul executiv al PSRM.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)