Andrei Năstase despre înregistrarea lui Proca: Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul

Andrei Năstase, despre înregistrarea în care Proca spune că „Plahotniuc are mâinile pline de sânge”: Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul

Procurorul general Eduard Harunjen trebuie să-l cheme pe oligarhul Vladimir Plahotniuc la o discuţie „ca între procuror şi bandit”. De această părere este liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, scrie jurnal.md.

„Nu aduce anul cât aduce ceasul. Iată o şansă uriaşă pentru Harunjen să-şi cunoască stăpânul, cu care susţine că nu s-ar fi văzut vreodată. Ce-ar fi să-l cheme la o discuţie ca între procuror şi bandit? Altă dată vor fi invitaţi împreună. De altcineva”, a declarat Andrei Năstase, referindu-se la convorbirea telefonică în care killerul Vitalie Proca spune că „Plahotniuc are mâinile murdare de sânge până la coate.

„Voi trebuie să înţelegeţi, i-am spus şi mamei şi îţi spun şi ţie. Acest Plahotniuc e cu mâinile în sânge până la coate. Dacă eu le dau în scris că nu m-am întâlnit niciodată cu Plahotniuc, asta înseamnă să le dau ultimul as din mânecă. După asta ei o să taie în stânga şi în dreapta”, spune Proca în discuţia făcută publică.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)