„A fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o vreodată”

Alina Stoianov a avut o scurtă apariţie în filmul ,,Now You See Me 2” alături de actorul american Woody Harrelson, la care mulţi dintre actorii de la noi doar visează

alina cu woody

Alina Stoianov ”, alături de actorul american Woody Harrelson

 

Roşcată, veselă, având replică, mereu optimistă şi cu capul sus, aşa mi-o amintesc pe Alina, pe care o vedeam pe holurile noastre, pe atunci Alina făcea parte din echipa „Deşteptării” de la Jurnal TV. Absolventă a Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, ea s-a făcut remarcată în câteva piese de teatru, scurtmetraje, iar acum doreşte să cucerească şi Hollywoodul.

A plecat din ţară visând la o viaţă mai bună, la o carieră internaţională în actorie. „Nu pot să spun că am o carieră în actorie, dar vreau să mi-o construiesc în direcţia cea mai bună. Am lucrat o perioadă scurtă şi frumoasă la Teatrul „Eugene Ionesco”, unde am jucat într-un singur spectacol, „Caruselul Erotic”, rolul lui Kelly. Am mai colaborat cu Viorel Pahomi şi am realizat împreună două performance-uri – „Zuckerfrai” şi „Baptism of fire”. Apoi a urmat un contract în Seoul, Coreea, unde am lucrat într-un teatru magic, am fost asistentă de magician. Revenind acasă, am participat la câteva filme de scurt metraj, cel mai reuşit cred că a fost „Opus2” în regia lui Vlad Bolgarin”, ne spune actriţa.

 

alina 1

“Dansez şi visez”

Alina se află acum în Macao, regiunea administrativă specială a Republicii Populare Chineze, unde s-a apucat de dansat. În filmul „Now you see me 2” spune că a nimerit absolut întâmplător. „Auzisem de faptul că vor fi filmări în Macao, dar nu ştiam unde şi când. Până în momentul când am mers să iau micul dejun în cafeneaua de lângă casa mea, unde exact în ziua aceea se făcea castingul pentru film. Şi uite aşa am ajuns să fiu lângă Woody Harrelson pentru câteva ore, doar pentru o scenă care presupun că în film va dura câteva secunde. Vreau să menţionez că nu am avut un personaj, am făcut figuraţie”, menţionează Alina.

„Cu Woody m-am simţit cea mai norocoasă”

În cele câteva momente de filmări, tânăra actriţă a reuşit să facă cunoştinţă cu regizorul şi cu echipa de filmare, dar şi cu cunoscutul actor american, Woody Harrelson. „Cu Woody, ah, m-am simţit cea mai norocoasă femeie în momentul când m-a servit cu ciocolată neagră. A fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o vreodată”, ne spune aceasta. După ce a gustat din mica experienţă internaţională, Alina visează să-l vadă pe Banderas, să joace lângă Sam Rockwell sau lângă Margon Freemon. Dar până visurile vor deveni realitate, actriţa va merge în Hong Kong, unde îşi va perfecţiona engleza, după care intenţionează să se apuce mai serios de film şi televiziune.

alina 3

După micile succese şi foşti colegi de televiziune de la noi o felicită şi o susţin de la distanţă pe Alina. „Ea spune că este doar o apariţie, dar asta e abia începutul şi eu o cred. Pentru că ea s-a visat acolo unde este, ea a visat că va începe să facă actorie adevărată, de mare clasă, printre cei mai buni din domeniu”, a scris pe blogul său Lilu, prezentatoare la Jurnal TV şi prietenă a Alinei.

Filmul „Now you see me” a acumulat la prima proiecţie circa 3 milioane şi jumătate de dolari din vânzări.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)