ZOOMONDIAL Englezii, luaţi la mişto

Englezii au scos deja glume cu naţionala, după eliminarea echipei lui Capello de la Cupa Mondială:

– Un ciudat intră într-un bordel şi-i spune matroanei: „Sunt foarte pervers. Cât mă costă o umilinţă totală?”. Matroana răspunde: „37.99 de lire”. „Wow! Şi ce primesc pentru suma asta?”. „Un bilet la meciul Angliei”.
– Robert Green s-a antrenat trei ore şi a apărat 4.000 de şuturi. N-a primit niciun gol! Apoi, Green şi Heskey s-au antrenat şi cu restul lotului.

FIFA ameninţă Franţa cu sancţiuni dure

Fostul selecţioner al cocoşilor, Raymond Domenec, şi preşedintele demisionar al FFF, Jean-Pierre Escalettes, au fost convocaţi în Parlament, pentru a da explicaţii cu privire la evoluţia de la Cupa Mondială. FIFA a intervenit însă imediat, considerând audierile o intervenţie a politicului. Preşedintele Joseph Blatter a avertizat cu luarea unor măsuri dure dacă se constată o ingerinţă în problemele fotbalului.

Elano nu joacă împotriva Olandei

Mijlocaşul brazilian Elano este indisponibil pentru partida de astăzi din sferturile de finală cu Olanda din cauza unei accidentări la gleznă. Indisponibilitatea lui Elano nu schimbă, însă deloc datele problemei. Brazilia e favorită la casele de pariuri, victoria sud-americanilor având cota 1,90 la Gamebookers. Eventualul succes al Olandei este cotat cu 4,25.

Preşedintele a suspendat echipa naţională

După parcursul dezamăgitor de la Cupa Mondială, preşedintele Nigeriei, Goodluck Jonathan, a suspendat echipa naţională, retrăgând-o din toate competiţiile internaţionale din următorii doi ani. Şeful statului a dizolvat şi federaţia, ai cărei oficiali sunt suspectaţi că ar fi cheltuit nejustificat sumele primite de la Guvern. „Nu avem nicio informaţie oficială, dar nu e permisă implicarea statului în treburile federaţiilor”, a spus purtătorul de cuvânt al FIFA.