Zimbrii îşi scarpină coarnele

centralEchipa antrenată de Oleg Kubariov ar putea să scape de statutul de outsider şi să scrie istorie

Adversarul formaţiei chişinăuene în etapa a treia de calificare în grupele Europa League, SV Grodig, a pierdut a treia poziţie în campionatul Austriei. Elevii lui Michael Brandner au cedat pe teren propriu în faţa Wolfsberger, încasând câte un gol la sfârşitul primei reprize şi la mijlocul celei de-a doua.
Comentând evoluţia elevilor săi, Brandner a invocat oboseala şi economia de forţe pentru meciul decisiv împotriva Zimbru Chişinău din săptămâna curentă. Trebuie de menţionat că echipa austriacă are o săptămână foarte dificilă. Joi seară, SV Grodig va juca la Chişinău, iar în weekend va întâlni în deplasare liderul campionatului austriac, Red Bull, din Salzburg, pe stadionul unde a piedut în faţa echipei din Republica Moldova.

Totodată, elevii lui Oleg Kubariov au un moral bun înaintea partidei de joi. Zimbru Chişinău, în primul meci din noua stagiune a Diviziei Naţionale, a învins în deplasare, la Vadul lui Vodă, Academia Chişinău cu scorul de 2-0. Pentru deţinătoarea Cupei Moldovei au marcat Grosu în minutul 11 şi Damaşcan în minutul 15. Meciul s-a disputat doar după 24 de ore de la aterizarea zimbrilor la Chişinău după deplasarea în Austria. Kubariov a menajat mai mulţi titulari.

Echipele probabile pentru meciul de joi seară:
Zimbru: Rusu, Burghiu, Erhan, Potârniche, Pavlyuchek, Vremea, Jardan, Paşcenco, Dedov, Cheptine, Alexeev.
Grödig: Stankovici, Karner, Strobl, Maak, Brauer, Handle, Tomas Correa, Reyna, Huspek, Nutz, Boller.

Şi Sheriff se păstrează şanse

Amintim că Zimbru Chișinău s-a impus în tur cu 2:1. Meciul a fost dominat în mare parte de austrieci, dar chișinăuenii au reușit să profite de două gafe uriașe în apărarea gazdelor, luând astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off-ul competiției. Meciul dintre Zimbru Chişinău şi SV Grodig va avea loc joi, 8 august, pe arena Zimbru din capitală.
Şi Sheriff Tiraspol păstrează şanse de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a obţinut un rezultat bun cu Slovan Bratislava, pierzând cu 1:2 în tur. Meciul retur dintre Sheriff și Slovan Bratislava va avea loc miercuri, 6 august, la Tiraspol. Pentru a se califica, echipa tiraspoleană trebuie să învingă cel puțin cu 1-0.

Echipe probabile:

Sheriff Tiraspol: Matias Degra, Wilfreid Benjamin Balima, Marcel Metoua, Andrei Muresan, Joaozinho, Ismail Isa, Elkin Blanco, Cadu, Henrique Luvannor, Thiago Galvao, Fred Benson.

Slovan Bratislava: Dusan Pernis, Erik Cikos, David Hudak, Branislav Ninaj, Tomas Jablonsky, Marko Milinkovic, Ricaard Lasik, Erik Grendel, Igor Zofcak, Seydouba Soumah, Pavel Fort.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)