Zimbrii îşi scarpină coarnele

centralEchipa antrenată de Oleg Kubariov ar putea să scape de statutul de outsider şi să scrie istorie

Adversarul formaţiei chişinăuene în etapa a treia de calificare în grupele Europa League, SV Grodig, a pierdut a treia poziţie în campionatul Austriei. Elevii lui Michael Brandner au cedat pe teren propriu în faţa Wolfsberger, încasând câte un gol la sfârşitul primei reprize şi la mijlocul celei de-a doua.
Comentând evoluţia elevilor săi, Brandner a invocat oboseala şi economia de forţe pentru meciul decisiv împotriva Zimbru Chişinău din săptămâna curentă. Trebuie de menţionat că echipa austriacă are o săptămână foarte dificilă. Joi seară, SV Grodig va juca la Chişinău, iar în weekend va întâlni în deplasare liderul campionatului austriac, Red Bull, din Salzburg, pe stadionul unde a piedut în faţa echipei din Republica Moldova.

Totodată, elevii lui Oleg Kubariov au un moral bun înaintea partidei de joi. Zimbru Chişinău, în primul meci din noua stagiune a Diviziei Naţionale, a învins în deplasare, la Vadul lui Vodă, Academia Chişinău cu scorul de 2-0. Pentru deţinătoarea Cupei Moldovei au marcat Grosu în minutul 11 şi Damaşcan în minutul 15. Meciul s-a disputat doar după 24 de ore de la aterizarea zimbrilor la Chişinău după deplasarea în Austria. Kubariov a menajat mai mulţi titulari.

Echipele probabile pentru meciul de joi seară:
Zimbru: Rusu, Burghiu, Erhan, Potârniche, Pavlyuchek, Vremea, Jardan, Paşcenco, Dedov, Cheptine, Alexeev.
Grödig: Stankovici, Karner, Strobl, Maak, Brauer, Handle, Tomas Correa, Reyna, Huspek, Nutz, Boller.

Şi Sheriff se păstrează şanse

Amintim că Zimbru Chișinău s-a impus în tur cu 2:1. Meciul a fost dominat în mare parte de austrieci, dar chișinăuenii au reușit să profite de două gafe uriașe în apărarea gazdelor, luând astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off-ul competiției. Meciul dintre Zimbru Chişinău şi SV Grodig va avea loc joi, 8 august, pe arena Zimbru din capitală.
Şi Sheriff Tiraspol păstrează şanse de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a obţinut un rezultat bun cu Slovan Bratislava, pierzând cu 1:2 în tur. Meciul retur dintre Sheriff și Slovan Bratislava va avea loc miercuri, 6 august, la Tiraspol. Pentru a se califica, echipa tiraspoleană trebuie să învingă cel puțin cu 1-0.

Echipe probabile:

Sheriff Tiraspol: Matias Degra, Wilfreid Benjamin Balima, Marcel Metoua, Andrei Muresan, Joaozinho, Ismail Isa, Elkin Blanco, Cadu, Henrique Luvannor, Thiago Galvao, Fred Benson.

Slovan Bratislava: Dusan Pernis, Erik Cikos, David Hudak, Branislav Ninaj, Tomas Jablonsky, Marko Milinkovic, Ricaard Lasik, Erik Grendel, Igor Zofcak, Seydouba Soumah, Pavel Fort.

The following two tabs change content below.