Zeci de vânzători ambulanţi au opus rezistenţă oamenilor legii în zona Pieţei Centrale din Chişinău

 Astăzi, 15 iunie, în jurul orei 03.00, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău a fost sesizat despre un eventual conflict, iscat între persoane, deocamdată necunoscute și forțele de ordine, în adiacentul Pieţii Centrale. Cazul a fost documentat de polițiștii care au venit la faţa locului și au stabilit că în urma acestor altercații au fost rănite trei persoane: un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri, scrie politiacapitala.md. 
„Aceștia au fost atacați violent de vânzătorii ambulanți, cu lăzi și alte obiecte. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia şi Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea persoanelor agresive.

În acest context, ținem să aducem la cunoștință cetățenilor că forțele de ordine în colaborare cu reprezentanții altor instituții, desfășoară activități de informare a vânzătorilor stradali, din preajma Pieții Centrale, despre pericolele comerțului ilicit și necesitatea de conformare cu legislația în vigoare”, menţionează sursa.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău