Zdubii: „Azerbaidjanul a avut un buget mare şi o promovare bună”

Reveniţi acasă, cei de la „Zdob şi Zdub” şi-au împărtăşit impresiile despre Eurovision. Directorul trupei, Igor Dânga, spune că acest concurs s-a transformat dintr-un concurs de muzică în unul de bugete şi Republica Moldova are încă multe de învăţat de la europeni.

Zdubii au rămas impresionaţi de munca învingătorilor din acest an. „Azerbaidjanul a avut un buget mare şi o promovare bună. Au demonstrat cum trebuie să te pregăteşti pentru un asemenea concurs. Au arendat o sală în care făceau repetiţii de zeci de ori pe zi, pe când noi, doar de două ori. În plus, Azerbaidjanul a avut în fiecare ţară reprezentanţi, piesa lor era foarte cunoscută înainte de concurs”, arată Roman Iagupov, solistul trupei.

În opinia lui Iagupov, preselecția locală ar trebui să înceapă mult mai devreme, pentru pregătiri minuțioase. Bugetul de care a dispus formația a fost suficient, unele cheltuieli au fost nevoiți să le suporte personal, spun zdubii.

CNN: Republica Moldova, printre favoriţii la câştigarea Eurovisionului

Printre favoriţii la premiul mare se afla trupele „Jedward” din Irlanda, „Blue” din Marea Britanie, artistul Eric Saade din Suedia, precum şi băieţii de la „Zdob şi Zdub”.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)