Vreau să-mi găsesc jumătatea

Sunt o fată de 23 de ani şi vreau să-mi găsesc jumătatea pentru a forma o familie. Cine doreşte să mă cunoască să mă contacteze. (329)
Doamnă de 42 de ani
Sunt la vârsta când vreau să trăiesc pentru mine, dar nu am cu cine. De aceea, apelez la rubrica „Jumătatea ta” a JURNALULUI.  (330)
Dornic de viaţă
Sunt un bărbat de 62 de ani şi vreau să cunosc o femeie apropiată vârstei mele. Să fie bună la suflet şi gospodină. (331)
Inteligent din provincie
Sunt un bărbat din provincie asigurat material şi cu studii.
Aş vrea să cunosc o femeie între 57 şi 62 de ani, inteligentă şi cu sufletul ca pâinea. Cine va dori să afle mai mult despre mine să mă contacteze. (332)
Femeie sociabilă
Am 46 de ani, divorţată. Sănătatea nu-mi permite să-mi aranjez viaţa personală, de aceea am nevoie de comunicare. Vreau să-mi fac prieteni pentru a comunica. Cine vrea să discute cu mine poate să mă contacteze. (333)
Bărbat în căutarea fericirii
Am 36 de ani, 1,70 m şi locuiesc la ţară. Aş vrea să cunosc o doamnă de vârsta mea, care ar dori să locuiască în casa mea. Să fie blajină şi bună gospodină. (334)
Aş vrea să te cunosc
Mă numesc Andrei. Am 28 de ani, sunt invalid şi aş vrea să fac cunoştinţă cu o domnişoară ca şi mine. Scrie-mi, te asigur că nu vei regreta. (335)
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)