Votează-ţi participantul favorit

Jurnal TV // Vineri, 29 octombrie, a avut loc cea de-a patra ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, participanţii aşteaptă să-i votezi, votează-l pe cel mai bun

În ediţia de vineri au evoluat nouă participanţi care au prezentat diverse numere ca patinaj pe masă, trântă moldovenească, magie şi multe altele. Participanţii spun că sunt fericiţi că a apărut şi la noi în ţară o asemenea emisiune unde conaţionalii noştri îşi pot etala talentele. Învingătorul ediţiei trecute, ales prin televoting, este Gheorghe Feraru, care a prezentat un dans ţigănesc, acumulând 190 de voturi. Juriul a acordat cele mai multe voturi lui Gheorghe Strungari.

Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 prin reţelele Orange, Moldcell şi Unite cu textul care conţine codul de participare al concurentului. De asemenea, puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimile două cifre fiind codul de participare a fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun „Stop televoting”.

Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii, vă oferim câteva detalii, plus numărul de participare, pentru a putea vota:

1. Vladimir Gavriliuc, magician, iluzionist, Chişinău, codul de participare (01). Vladimir, 52 de ani, practică această meserie de 20 de ani. În prezent, călătoreşte prin diverse ţări, prezentându-şi trucurile sale şi pe navele de croazieră.

2. Angela Trifon, trânta moldovenească, Chişinău, codul de participare (02). Angela, 38 de ani, este profesoară de educaţie fizică şi sport, practică sportul de 15 ani. Prin numărul său, Angela vrea să ne demonstreze diverse obiceiuri naţionale, de exemplu imitarea personajelor din poveşti.

3. Vasile Deleanu, fluierat artistic, Leova, codul de participare (03). Vasile, 53 de ani, lucrează în piaţă, iar în timpul liber fluieră cât îl ţine gura. La diverse petreceri, cum ar fi nunţi şi cumetrii, Vasile este adesea rugat să le fluiere la oaspeţi câte o melodie populară. Doamna Deleanu ne spune că soţul său fluieră şi cântă de când îl cunoaşte şi se bucură, deoarece lângă un astfel de om nu ai timp să te plictiseşti.

4. Igor Căldare, dance, Căuşeni, codul de participare (04). Igor, 17 ani, elev, este pasionat de limbile străine, îndeosebi de engleză. Igor practică de mic sportul, însă dansul este şi va fi mereu pe primul loc, ne spune mama sa.

5. Anton Tulbure, fachir, Chişinău, codul de participare (05). Anton, 39 de ani, este şofer de troleibuz, pasiunea pentru jocurile cu focul i-a apărut acum doi ani. A învăţat meseria de la un profesor din India.

6. Inga Marcu şi Oleg Mardari, patinaj pe masă, Chişinău, codul de participare (06). Inga şi Oleg se cunosc de cinci ani şi lucrează împreună la un teatru de păpuşi din capitală.

7. Gheorghe Păpuşoi, beat box, Chişinău, codul de participare (07). Gheorghe, 20 de ani, este dansator, practică beat boxul de cinci ani. Un prieten bun i-a sugerat să participe în emisiune pentru că are talent.

8. Dan Melnic, parodist, Costeşti, codul de participare (08). Dan, 19 ani, este student, pasiunea de a imita diverse persoane i-a apărut „înainte de a se naşte”.

9. Tatiana Iliescu, jocul cu cercuri, Chişinău, codul de participare (09). Tatiana, 20 de ani, studentă, a preluat această meserie de la tatăl său. Jocul cu cercurile este un număr unic, ne spune Tatiana, îl practică de la 6 ani, iar la 9 ani a evoluat pe arena circului din capitală. După ce circul s-a închis, Tatiana merge la diverse prezentări şi spectacole în alte ţări.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)