Votează-ţi favoritul

JURNAL TV // Vineri, 5 noiembrie, a avut loc cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, cei nouă participanţi aşteaptă să-i votezi

Parodişti, jonglori, dresori de câini, dans arab, dar şi alte numere frumoase şi bine pregătite aţi putut urmări în cea de-a cincea ediţie. De această dată, s-au prezentat nouă participanţi de vârste şi profesii diferite care au ceva în comun – arta frumosului. Surpriză! În cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, au fost aleşi trei învingători, prin televoting. Cu un punctaj de 143 de voturi, a fost ales Dan Melnic, parodist. Juriul a acordat punctaj egal Tatianei Ilescu şi duetului Inga Marcu şi Oleg Mardari.
Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 prin reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. De asemenea, puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimile două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun „Stop televoting!”.

Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii celei de-a cincea ediţii, vă oferim câteva detalii, plus numărul de participare, pentru a-i putea vota.

1. Nicolae Petrachi, barman freestyle, Chişinău, codul de participare (01). Nicolae, 23 de ani, este şofer, însă lucrează ca barman. Spune că este un om simplu şi îşi doreşte foarte mult ca el şi familia sa să ducă o viaţă liniştită, fără griji şi probleme.

2. Tatiana Balan, dans arab, Căuşeni, codul de participare (02). Tatiana, 17 ani, este elevă, se prezintă ca fiinţă veselă şi energică. Dansează de la 11 ani, dansul din buric l-a învăţat de la un profesor şi visează să danseze şi în ţări străine.

3. Alexandru Caliman, beet-box, Ştefan-Vodă, codul de participare (03). Alexandru, 17 ani, este elev, de patru ani practică beet-box, îi reuşete de minune, însă spune că mai are de exersat. Tânărul este pasionat de microelectronică, studiază tehnologiile informaţionale şi adoră muzica.

4. Irina Şceadco, dresor de câini, Chişinău, codul de participare (04). Irina, 47 de ani, este profesoară de educaţie fizică, însă cochetează de mulţi ani cu circul. Irina, împreună cu familia sa de artişti de circ, merge în diferite ţări unde prezintă diverse numere cu animale exotice.

5. Elena Demirgean, interpretă, Chişinău, codul de participare (05). Elena, 27 de ani, este solistă la filarmonică. De la vârsta de 12 ani, Elena studiază şi interpretează stilul clasic.

6. Galina Burduja, carving, Soroca, codul de participare (06). Galina, 52 de ani, este educator muzical la grădiniţă. „Carving”, ne spune Galina, este sculptarea în fructe şi legume, practică această meserie de trei ani. În urmă cu doi ani, a luat medalia de aur la Campionatul Internaţional de Gastronomie.

7. Alexia, parodistă, Chişinău, codul de participare (07). Alexia, 33 de ani, este psiholog, în prezent, lucrează într-un salon de frumuseţe. Pe lângă parodiile pe care le face pe seama multor celebrităţi, Alexia a scos şi un disc cu propriile piese, versurile, textul şi muzica îi aparţin.

8. Dumitru Şceadco, jonglor, Chişinău, codul de participare (08). Dumitru, 26 de ani, este regizor, însă pasiunea pentru circ a fost atât de mare încât a absolvit Colegiul de Circ din Kazahstan.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)