Votează-ţi favoritul

Jurnal TV // Vineri, 3 decembrie, a avut loc cea de-a noua ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”. Cei opt participanţi aşteaptă să-i votezi.

Probabil deja v-aţi obişnuit ca în fiecare ediţie de marţi a ziarului nostru să găsiţi detalii despre participanţii la emisiunea “Concert la Pălărie”. În cea de-a noua ediţie au evoluat opt participanţi din diverse zone ale Republicii Moldova, toţi cu un singur gând: să câştige marele premiu, un apartament în valoare de jumătate de milion de lei. Dacă te-a impresionat careva dintre ei, pune mâna pe telefon şi votează-l.

Carolina Chirilescu

Câştigătorii ediţiei a opta sunt Ana Smirnov, care a fost aleasă prin televoting cu 98 de voturi, şi duetul “Dobrî Molodţî”, căruia juriul i-a acordat cele mai multe voturi. Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimele două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun “Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii, vă oferim mai jos câteva detalii plus numărul de participare, pentru a putea fi votaţi.

1.   Bubble Show, joc cu bulele de săpun, cod de participare (01).

2.   Lavinia Rusu, interpretă voce, Chişinău, cod de participare (02). Lavinia are nouă ani şi este elevă, a început a cânta de la patru ani. La şase ani şi lansat primul ei CD, care se numeşte “De ziua mea”. Lavinia se mândreşte cu multe trofee câştigate la diverse concursuri naţionale şi internaţionale, în ţări ca Germania, Polonia, România, Bulgaria şi Franţa.

3.   Dumitru Zaharia, fluierat artistic, Chişinău, cod de participare (03). Domnul Zaharia are 71 de ani şi este de meserie şofer. Cântă la fluier de când se ţine minte. Soţia sa ne spune în glumă că s-a săturat de cântatul soţului, “de 35 de ani, îmi tot cântă şi cântă”.

4.   Veaceslav Avramoglo, dansator hip-hop, cod de participare (04).

5.   Anatol Guzic, pantomimă, cod de participare (05).

6.   Ana Morari, voce (muzică academică), Soroca, cod de participare (06). Ana are 19 ani şi este studentă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. Compune poezii, îi place muzica şi crede că aceasta îi va fi profesia de viitor.

7.   Petru Preida, dans, Soroca, cod de participare (07). Petru are 13 ani şi este elev. De mic copil a îndrăgit dansul, de atunci a învăţat mai multe stiluri de dans, cum ar fi dansul ţigănesc, dance, breake-dance.

8.   Ana Munteanu şi Valentin Cibotari, pictură în nisip, Chişinău, cod de participare (08). Ambii au câte 25 de ani şi, de doi ani, fac o echipă. Desenul pe sticlă este o artă pe care au studiat-o timp de mulţi ani. Cei doi sunt invitaţi să-şi demonstreze talentele la diverse show-uri private.

The following two tabs change content below.