Votează-ţi favoritul

Jurnal TV // Vineri, 26 noiembrie, a avut loc cea de-a opta ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, cei opt participanţi aşteaptă să-i votezi.

Parodişti, interpreţi, imitatori de animale, dansatori de electro dance, dar şi alte numere frumoase şi bine pregătite, aţi putut urmări în cea de-a opta emisiune a proiectului. De această dată s-au prezentat opt participanţi având vârste şi profesii diferite, dar care au ceva în comun, arta frumosului. Dacă te-au impresionat, trimite un sms şi poţi oferi o şansă favoritului tău să ajungă în marea finală. Câştigătoarea ediţiei a şaptea este Doina Bordeianu, care a acumulat 185 de voturi. De data aceasta, juriul a desemnat doi participanţi, este vorba despre Natalia Duminică şi Trio Acrobaţie.

Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimele două cifre fiind codul de participare a fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun “Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii, vă oferim mai jos câteva detalii plus numărul de participare, pentru a putea fi votaţi.

1. Formaţia „O”, cod de participare (01).

2. Irena Boclincă, parodistă, satul Zăicani, raionul Râşcani, cod de participare (02). Irena are 29 de ani, de trei ani este actriţă la Teatrul „Eugene Ionesco”. Tânăra a absolvit şi Colegiul de Medicină, însă dragostea pentru actorie a fost şi este mai presus de toate.

3. Get-Force, break-dance, Călăraşi, cod de participare (03). Este vorba despre un grup format din 4 fete şi 3 băieţi care au vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. În numărul pe care îl prezintă, fetele dansează hip-hop, iar băieţii break-dance.

4. Ana Smirnova, Chişinău, vocal, cod de participare (04). Ana are 16 ani şi este elevă. De mică este pasionată de grafică, cântec şi fotografie.

5. Tatiana Ciobu, electro dance, cod de participare (05).

6. Vadim Timoti, Chişinău, trompetist, cod de participare (06). Vadim este elev şi are 18 ani, este înnebunit după muzică, pe care o şi studiază, adoră sportul, automobilele şi şahul.

7. Ion Neamţu, imitator de animale, satul Voloviţa, raionul Soroca, cod de participare (07). Ion are 19 ani şi este student. De la vârsta de 10 ani a început să imite diverse animale, mai târziu s-a înscris la teatrul local de păpuşi „Scăpărici”, alături de care a participat în diverse spectacole.

8. Duet de acrobaţi “Dobrîe Molodţî”, Tiraspol, cod de participare (08). Oleg şi Eugeniu au câte 20 de ani şi sunt studenţi, antrenorul lor fiind Vladimir Nicolaev.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău