Votează-ţi favoritul

Jurnal TV \\ Vineri, 19 noiembrie, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, cei opt participanţi aşteaptă să-i votezi.

Emisiunea “Concert la Pălărie” ne demonstrează încă o dată că avem atâtea talente ascunse în Moldova. Talente ascunse spun, deoarece multe dintre acestea nu au posibilitatea să se afirme sau poate nu au curajul, sau situaţia financiară nu le permite să o facă. Majoritatea participanţilor sunt bucuroşi că a apărut o asemenea emisiune ce le oferă prilejul de a se descoperi pe ei înşişi, de a-şi etala talentele, deoarece o nouă experienţă este un pas înainte, susţin ei. În ediţia de vineri au evoluat opt participanţi din diferite colţuri ale ţări. Invitată specială a fost interpreta de etno-jazz, Geta Burlacu.

Pentru a vota participantul favorit, trimiteţi un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimele două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun “Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii, vă oferim câteva detalii mai jos, plus numărul de participare, pentru a putea fi votaţi.

1.   Eduard Cernat, Chişinău, actor, cod de participare (01). Eduard are 22 de ani, este student. Pasionat de tot ce este frumos, numărul cu care s-a prezentat în emisiune este bine pus la punct şi lucrat mult timp. “Am văzut la un actor străin un dans cu un obiect, de fapt el dansa steep, mi-a plăcut mult şi mi-a venit ideea să fac şi eu aşa ceva”, ne spune tânărul actor.

2.   Marian şi Adrian Ivanov, Chişinău, breake-dance, cod de participare (02). Marian şi Adrian sunt gemeni şi au 30 de ani. Din anul 1997, au început să practice break-dance-ul, în 1999, împreună cu o echipă formată din mai mulţi tineri, au participat pentru prima oară la un campionat de break-dance la Moscova. În prezent, cei doi fraţi au o echipă nouă, câţiva tineri din Iaşi, România. Împreună au participat la vreo zece campionate de break-dance în diferite zone ale României.

3.   Nicolae Melnic, Călăraşi, instrumentist, cod de participare (03). Nicolae are 59 de ani şi este de meserie medic terapeut. De 50 de ani cântă cu vocea şi se acompaniază bătând în masă, această îndeletnicire a învăţat-o de la nişte vecini pe când era mic. Acum este sufletul oricărei petreceri, cântă şi bate în masă fiind aplaudat şi susţinut de cei ce-l înconjoară.

4.   “Piunezele”, Sângera, mun. Chişinău, acrobaţie, cod de participare (04).

5.   Natalia Duminică, Chişinău, dans oriental, cod de participare (05). Natalia are 30 de ani şi este coregraf. A început să danseze de când avea trei ani, acest talent l-a moştenit de la mama sa, care i-a fost antrenoare, conducător artistic şi impresar. De la o vârstă destul de fragedă, a cutreierat lumea în lung şi în lat, ajungând în Maroc, Tanzania, Spania, Italia, Franţa, Bulgaria şi România.

6.   Doina Bordeianu, Cojuşna, interpretă voce, cod de participare (06). Doina este elevă, are 16 ani, îi place să cânte, şi face acest lucru dintotdeauna. La vârsta de 13 ani, Doina a început să participe la diverse concursuri naţionale la care a luat premii importante. Este vorba despre concursul “Micul Prinţ”, unde a luat Premiul Mare, iar la concursurile “Două inimi gemene” şi “Faces of friends” de la Cahul, Doina a câştigat câte un premiu special.

7.   Vladimir Carpov, Chişinău, medium, cod de participare (07). Vladimir are 59 de ani şi este de meserie medic anesteziolog. Cu ceva timp în urmă, el a participat în Ucraina la o emisiune despre fenomene paranormale, în calitate de expert. El ne spune că nu există puteri paranormale, este totul foarte simplu, omul trebuie să ştie cum să-şi controleze emoţiile negative şi emoţiile pozitive. Oamenii trebuie să ştie că emoţiile negative provoacă cele mai grave maladii, susţine medicul.

8.   Trio de Acrobaţie, Chişinău, cod de participare (08). Arina Globa, Natalia Galiuc şi Elena Petrovscaia sunt eleve, maestre ale sportului. Aceste trei domnişoare s-au clasat în 2006 pe locul şase la campionatul Europei.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)