Votează-ţi favoritul

Jurnal TV // Vineri, 12 noiembrie, a avut loc cea de-a şasea ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, cei nouă participanţi aşteaptă să-i votezi

Cu fiecare ediţie, emisiunea “Concert la Pălărie” vine să te surprindă plăcut cu diverse numere interpretate de conaţionalii noştri din diferite colţuri ale Republicii Moldova. De această dată, în emisiune au fost prezenţi nouă participanţi, majoritatea sunt originari din raionul Ungheni. Invitată specială a acestei ediţii a fost Olea Tira, interpreta care ne-a reprezentat anul acesta ţara la Eurovision. Norocoşii ediţiei trecute sunt Dumitru Şceadco, cel care a fost ales prin televoting cu 106 voturi, şi Elena Demirgean, care a fost aleasă de către juriu.

Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimele două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun “Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii şi pentru a putea fi votaţi, vă oferim câteva detalii mai jos, plus numărul de participare.

1.   Radu Pordan, Mereni, Anenii Noi, dans Michael Jackson, cod de participare (01).

2.   Svetlana Boţ, Pârliţa, Ungheni, cod de participare (02). Svetlana are 43 de ani şi a fost fermecată de mic copil de felul în care tatăl său cânta la trompetă, aşa că a învăţat şi ea să cânte la acest instrument. Mai târziu, a urmat şcoala de muzică de la Soroca, după care a fost membră a orchestrei „Crăiţele”, alături de care a participat la diverse evenimente şi concerte din ţară.

3.   Formaţia “Graţia”, gimnastică, Pârliţa, Ungheni, cod de participare (03).

4.   Vladimir Ungureanu, cântă la frunză, Negurenii Noi, Ungheni, cod de participare (04).

5.   Axenia Şova, Ţânţăreni, Teleneşti, interpretă, cod de participare (05). Axenia are 19 ani şi este studentă. Timp de cinci ani, a participat la diverse concerte naţionale şi internaţionale în Italia, România, Polonia ş.a., unde a luat de cele mai multe ori premiul mare.

6.   Maxim Tacu, beet box, Chişinău, cod de participare (06).

7.   Tatiana Babin, comedian, Ungheni, cod de participare (07). Tatiana are 30 de ani, de specialitate e regizor, în prezent este specialist la secţia cultură din Ungheni. Este foarte fericită că are o fetiţă şi spune că munca şi familia sa sunt cele mai importante lucruri în viaţa sa.

8.   Ion Popa, omul-orchestră, Hârceşti, Ungheni, cod de participare (08). Ion are 60 de ani şi este şeful căminului cultural din satul său. Este foarte pasionat de mic de toate instrumentele muzicale şi spune că, dacă ar avea mai multe mâini, ar cânta la mai multe instrumente muzicale odată.

9.    Mircea Palamari, hip-hop electric boogie, Chişinău, cod de participare (09).

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.