Votează-ţi favoriţii

JURNAL TV // Participanţii celei de-a doua ediţii a emisiunii „Concert la Palarie”, care a avut loc vineri, 15 octombrie, la Jurnal TV, aşteaptă să-i votezi

Ca şi în prima emisiune, în faţa juriului s-au prezentat zece participanţi din diferite colţuri ale ţării, fiecare prezentând câte un număr special. Dacă te-a impresionat cineva, trimite un sms şi poţi oferi o şansă favoritului tău să ajungă în marea finală.

Norocoşii care au acumulat cele mai multe voturi în prima ediţie sunt acrobatele Anastasia Coval şi Ariadna Chidora din Slobozia (644). Juriul însă a votat pentru Igor Didilică din Căuşeni, care s-a prezentat cu un număr “Street Dance” (594). Aceşti participanţi merg direct în finală, care va avea loc pe 5 martie 2011.

Participanţii primei ediţii şi voturile acumulate
Fanfara din Zaim – 321
Stratiev Valentina – 317
V. Caraştefan şi Parvan Sandu – 360
Sârbu Evgheni – 299
Andronachi Andrei – 215
Street Dance, Căuşeni – 329
Port Anton – 307
Curleac Victor – 293

Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 din reţelele Orange, Moldcell şi Unite, cu textul care conţine codul de participare al concurentului. La fel puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimile două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun “Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii vă oferim câteva detalii, plus numărul lor de participare, pentru a putea fi votaţi.

01. Neroznac Veaceslav, dresor de animale, codul de participare (01). Are 57 de ani, e de origine ucraineană, îi sunt foarte dragi animalele. Este pasionat de gimnastică şi jonglare, şi de ceva timp dresează animale, în special câini.

02. Stuparu Vasile, imitator, Cahul, codul de participare (02). Are 60 de ani şi lucrează paznic. Are un hobby mai special, îi place să imite animalele, lucru pe care l-a prezentat şi în emisiune.

03. Ispir Valentin, dansator, Chişinău, codul de participare (03). Are 35 de ani, este de meserie coregraf. În emisiune Valentin s-a prezentat cu un stil de dans care se numeste „Tap Dance”, un fel de dans care sună.

04. Sajin Cătălin, instrumentist, Căinari, codul de participare (04). Cătălin are doar opt ani şi cântă la fluier cu nasul.

05. Satori Magic Orchestra şi Teatrul Focului Sarsara, conducător – Voroniuc Alexandru, Făleşti, codul de participare (05). Este un ansamblu format din cinci persoane care cântă la diverse instrumente muzicale.

06. Danilceac Ludmila, interpretă, Cahul, codul de participare (06). Are 14 ani şi cântă de când se ştie. Anterior, Ludmila a participat de două ori la Festivalul „Steaua Chişinăului”, luând premiul special (2003).

07. Igor Şpac şi Vladimir Şotenco, instrumentişti, codul de participare (07).

08. Turceanu Gheorghe, interpret instrumentist, Cahul, codul de participare (08). Are 42 de ani şi este conducătorul artistic al ansamblului „Moştenitorul” .

09. Formaţia „Do-re-mi”, conducător Gâlcă Maria, codul de participare (09).

10. Iacovlev Veaceslav, magician, parodist, clovn şi dansator step, Chişinău, codul de participare (10). Are 46 de ani şi este artist amator.

Carolina Chirilescu