Votează-l pe cel mai bun

Jurnal TV // Vineri, 22 octombrie, a avut loc cea de-a treia ediţie a emisiunii „Concert la Pălărie”, participanţii aşteaptă să-i votezi. Votează-l pe cel mai bun!

De această dată s-au prezentat opt participanţi care, timp de 70 de minute, au încercat să impresioneze telespectatorii cu câte un număr special. Unii participanţi spun că au muncit ani în şir pentru ca să ajungă la asemenea performanţe, însă sunt de părerea că se poate şi mai bine, de aceea muncesc asupra talentelor lor zi şi noapte.

Învingătorul de săptămâna trecută care au acumulat cele mai multe voturi prin televoting este Cătălin Sajin, băiatul care cântă la fluier cu nasul. Cătălin a acumulat 178 de voturi. Juriul i-a acordat cele mai multe voturi Ludmilei Danilceac, interpretă din Cahul.

Participanţii ediţiei a doua şi voturile acumulate:
Veaceslav Neroznac – 11
Vasile Stuparu – 22
Valentin Ispir – 9
Satori Magic Orchestra şi Teatrul Focului Sansara – 4
Igor Şpac şi Vladimir Şotenco – 76
Turceanu Gheorghe – 9
Formaţia „Do-re-mi” – 14
Veaceslav Iacovlev – 58
Pentru a vota participantul favorit, trimite un sms la numărul 2120 prin reţelele Orange, Moldcell şi Unite cu textul care conţine codul de participare al concurentului. De asemenea, puteţi telefona la numărul 0900007xx, ultimile două cifre fiind codul de participare al fiecărui concurent. Televotingul începe imediat după prezentarea fiecărui participant şi durează până la începerea următoarei ediţii, când cele două prezentatoare, Corina şi Mirabela, spun „Stop televoting”. Pentru a-i cunoaşte mai bine pe participanţii primei ediţii, vă oferim câteva detalii, plus numărul de participare.
1. Vladimir Rabei, ioghin fachir,Chişinău, codul de participare (01). Vladimir are 34 de ani, actor, este preşedintele organizaţiei „Dăruim bucurie”. El şi echipa sa sunt împreună de cinci ani, organizează diverse prezentări pentru copiii bolnavi, orfani sau care provin din familii dezavantajate.

2. Alexandru Sâli, jonglare cu pelerina, Chişinău, codul de participare (06). Alexandru are 22 de ani, este student la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, este pasionat de poezie.

3. Victor Gorgan, instrumentist şi vocalist, codul de participare (04). Cântă cu vocea, acompaniindu-se la linguri.

4. Gheorghe Strungari, beat box, Truşeni, codul de participare (08). Gheorghe are 14 ani şi este elev. Beat box, ne explică el, înseamnă o combinaţie din câteva ritmuri care sunt imitate cu gura. Această îndeletnicire a fost descoperită de membrii familiei pe când Gheorghe avea 9 ani. Văzând că acest lucru îi reuşeşte cu succes, de trei ani acesta face repetiţii zilnic.

5. Ansamblul „Fantezia”, dans irlandez, codul de participare (07). Participanţii – Stas Schimbător, Andrei Tcaci, Sergiu Tornea.

6. Gheorghe Feraru, dans ţigănesc, Leova, codul de participare (03). Gheorghe face parte din dinastia Feraru, toţi membrii acestei familii fiind fire artistice. De la cel mic la cel mare posedă arta dansului, muzicii şi instrumentelor muzicale. Faimoasa familie Feraru a participat la diverse festivaluri unde a luat premii importante. De exemplu, în 1982, a luat locul întâi la festivalul etniilor aici, în ţară, şi premii mari peste hotare.

7. Roman Bivol, taekwondo, Chişinău, codul de participare (02). Roman are 30 de ani şi de vreo 14 ani practică teakwondo, box şi kingbox. În timpul liber, mixează în diverse cluburi din capitală. Face acest lucru de zece ani, lumea îl cunoaşte ca DJ Roman. Visul său cel mare este să ajungă la Jocurile Olimpice.

8. Serghei Rubailo, fachir, Chişinău, codul de participare (05). Serghei, împreună cu echipa sa, din care fac parte persoane cu vârsta între 15 şi 30 de ani, se joacă cu focul deja de un an şi spun că nu se opresc aici, vor să progreseze cât mai mult, să atingă noi performanţe. Se cunosc de vreo trei ani şi provin din diverse profesii, de la elev până la traducător şi programator.

Carolina Chirilescu

The following two tabs change content below.