Vocea îţi trădează norocul în dragoste

Fără să îşi dea seama, un bărbat poate fi atras de o femeie datorită vocii acesteia, modului în care vorbeşte. Nu este o noutate acest lucru…

S-a făcut şi un studiu asupra acestei teme. Mai mulţi bărbaţi au fost puşi să îşi aleagă o parteneră după ce au ascultat înregistrări cu vocile unor femei. Surpriză sau nu, aproape toţi masculii le-au ales pe cele al căror timbru vocal era foarte înalt. De ce? Pentru că aveau o voce ce le inspira tinereţe şi veselie. De ce? Pentru că aceste femei sunt considerate extrem de sexy, au mult noroc în dragoste şi au mult, mult, mult sex appeal (aşa spune studiul).

Pe de altă parte, reprezentantele sexului frumos care au o voce mai groasă se simt ameninţate şi sunt foarte geloase dacă iubitul lor se „întreţine” cu o femeie al cărei timbru vocal este înalt.

„Bărbaţii preferă voci feminine”, mai adaugă cercetătorii. Până la urmă, mi se pare normal. Ar fi ciudat pentru un mascul să aibă o iubită cu vocea lui Vin Diesel care să îi şoptească la ureche suav: „Te ador, pisi!”. Ar fi un coşmar. Sau poate nu, dacă are timbrul vocal al actriţei Jennifer Tilly.

Şi totuşi, să nu mergem pe principiul că bărbaţii aud ce zice o femeie, dar nu ascultă cu adevărat ceea ce spune ea! La asta vă gândeaţi, nu-i aşa, Evelor?