Vocalistul din „Sun Stroke Project” se însoară

MARIAJ // Viitoarea mireasă vorbeşte despre faţa ascunsă a lui Serghei Ialoviţki

Vedeta va fi mire pe 29 aprilie, în aceeaşi zi cu prinţul William al Marii Britanii. Pregătirile de nuntă sunt pe ultima sută de metri, de acestea se ocupă mireasa, Lana.

Cei doi îndrăgostiţi se cunosc de un an şi jumătate şi nu-şi imaginează viaţa unul fără altul. Serghei, când a văzut-o prima oară pe Lana, nu a simţit nimic special, însă a doua zi a căutat cu disperare numărul ei de telefon. „M-am trezit a doua zi şi le-am spus băieţilor: „Trebuie să găsesc neapărat numărul de telefon al Lanei”, spune zâmbind viitorul mire.

Lana mărturiseşte că, atunci când l-a văzut prima oară pe Serghei, era un tip înalt, frumos, băiatul viselor ei. Cu timpul însă, a văzut şi cealaltă faţă a viitorului soţ, dar nu regretă alegerea. Serghei şi-a cerut de nevastă prietena la un an după ce s-au cunoscut. Momentul s-a consumat în locul unde s-au sărutat prima oară, într-o atmosferă romantică, cu artificii, flori, şampanie. „M-a luat prin surprindere, el revenise dintr-un turneu, m-a invitat la restaurant, după care m-a dus la locul primului nostru sărut, am avut mari emoţii”, menţionează Lana.

29 aprilie, doar o coincidenţă

Serghei a precizat că nu au ales intenţionat data de 29 aprilie, ziua în care se însoară prinţul William al Marii Britanii. „Este doar o coincidenţă, de mult stabilisem această dată”, spune Serghei. Cei doi vor avea parte de o nuntă mică, unde vor fi prezenţi doar 60 de persoane.

Costumul de mire şi rochia de mireasă aşteaptă să fie îmbrăcate, mireasa va purta o rochie împodobită cu perle, iar mirele – un costum de culoare deschisă. După aşteptatul eveniment, cei doi vor merge în luna de miere în Turcia, nu singuri, cum se obişnuieşte, dar cu un grup de prieteni.

„Am dorit să avem parte de o lună de miere mai puţin obişnuită, vom merge cu prietenii în Turcia. Suntem convinşi că vom avea parte şi de romantism şi distracţie”, declară Serghei Ialoviţki.

Carolina CHIRLESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)