Vlad Filat a vizitat satul Doroţcaia

By Editor Moldova.ORG

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a vizitat astăzi, 5 aprilie, satul Doroţcaia, raionul Dubăsari. Liderul PLDM a fost însoţit de preşedintele fracţiunii parlamentare liberal-democrate, Valeriu Streleţ, şi ministrul de Interne, Dorin Recean.

În cadrul întâlnirii cu locuitorii satului, Vlad Filat a discutat despre problemele social-economice cu care se confruntă cetăţenii, în special fiind abordat subiectul impedimentelor pe care le creează administraţia regiunii transnistrene.

Locuitorii satului Doroţcata s-au plâns de faptul că autorităţile din stânga Nistrului nu le dau posibilitatea să-şi prelucreze terenurile agricole situate după traseul Râbniţa-Tiraspol. De asemenea, s-a discutat şi despre iniţiativa unui grup de cetăţeni privind organizarea unui referendum local.

Vlad Filat i-a asigurat pe localnici că autorităţile de la Chişinău caută soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă locuitorii din Doroţcaia şi le-a promis tot sprijinul necesar.

La fel, Vlad Filat a accentuat că oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi şi să beneficieze de avantajele pe care le oferă liberalizarea regimului de vize şi apropierea ţării noastre de Uniunea Europeană.

“Republica Moldova este un stat integru şi toţi cetăţenii trebuie să se bucure de un viitor european. Voi contribui cu tot ce îmi stă în puteri pentru ca satul Doroţcaia să se dezvolte, să se modernizeze, iar oamenii de aici să beneficieze de toate oportunităţile pe care le oferă perspectiva europeană”, a spus Vlad Filat.

Serviciul de Presă al PLDM

Știrea Vlad Filat a vizitat satul Doroţcaia a apărut pe Moldova.org.

Sursa: diaspora.moldova.org