Vlad Ciumac, primul câştigător al concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL l-a desemnat pe Vlad Ciumac, din Chişinău, câştigător al primei etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Bărbatul de 55 de ani, care ne-a spus că este un fidel cititor al ziarului, a expediat 10 SMS-uri cu cuvântul-cheie MOLDOVA şi astfel a intrat în posesia celor 250 de lei.

Potrivit câştigătorului, acest concurs este binevenit în paginile JURNALULUI, deoarece mai înviorează atenţia cititorului în timpul lecturării articolelor. „Nu  a fost dificil să găsesc cuvântul-cheie din ediţia de vinerea trecută a JURNALULUI. Cuvântul-cheie era vizibil şi era precedat de un indiciu concludent”, a mărturisit Vlad Ciumac, care anterior a mai participat la concursurile din paginile ziarului nostru.

La prima etapă a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!” s-au înscris 68 de cititori ai JURNALULUI, care  au trimis în total 106 mesaje cu cuvântul-cheie MOLDOVA. Majoritatea participanţilor au transmis câte un mesaj, dar au fost şi din cei care au trimis două, trei, patru sau şase mesaje cu cuvântul-cheie.

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje. Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig!