Vitalie Răcilă, al doisprezecelea câştigător al concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL l-a desemnat pe Vitalie Răcilă, originar din comuna Ciripcău, raionul Floreşti, câştigător al celei de-a douăsprezecea etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Vitalie Răcilă a făcut Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării la USM şi a activat în calitate de jurnalist mai mulţi ani. Acum activitatea sa este alta, dar de fiecare dată citeşte presa, în primul rând ziarul JURNAL de Chişinău „care oferă veridic şi echidistant orice informaţie”, accentuează câştigătorul. Potrivit lui, citeşte ziarul încă de pe băncile facultăţii, de când l-a descoperit cu adevărat. „Este un ziar de zile mari!”, a conchis Vitalie Răcilă.

Bărbatul zice că citeşte întregul ziar cu plăcere, totuşi favorite sunt rubricile „Alb şi negru” şi „Bogat şi sărac” ale lui Nicolae Negru şi Petru Bogatu.

 

Bărbatul a expediat 16 SMS-uri cu cuvântul-cheie PRIMAR şi astfel a intrat în posesia celor 500 de lei.

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje. Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)