Vitalie Dani: „Fiecare bărbat trebuie să ştie a face scrob” // Sincerităţi

 

 

Interpretul nu se pricepe la gătit şi consideră că bucătăria este doar pentru femei. Vitalie Dani mărturiseşte că dacă se apucă de gătit ceva, nu mai mănâncă nimeni. „Pentru mulţi bărbaţi, gătitul este o mare taină, fiecare bărbat trebuie să ştie a face scrob”, spune Dani.

 

 

Irina Bivol a primit în dar de ziua ei o melodie nouă

La mulţi ani!, Irina Bivol. Cântăreaţa şi-a sărbătorit pe 1 martie ziua de naştere, nu acasă, cu familia, dar prin concerte, alături de colegi. „Un artist este cel mai fericit când îşi petrece ziua de naştere în concerte, alături de colegii de breaslă şi spectatorii dragi. Cel mai frumos cadou l-am primit din partea fratelui meu, este vorba de o melodie nouă, care îmi place foarte mult”, spune interpreta.

Deoarece este născută în prima zi de primăvară, poartă mărţişoare confecţionate manual. De asemenea, Irina a precizat că are foarte multe haine şi accesorii confecţionate manual. Întreaga lună martie, Irina şi Anatol Bivol sunt prinşi în diverse spectacole, concerte, aceştia au preconizat şi concerte de binefacere pentru copii.

 

Pasha Parfeni este sigur 100% că este vinovată regia

Nemulţumit de rezultatele finale ale Eurovisionului, Pasha spune că regia e de vină că piesa lui a sunat prost la televizor. „Sunt convins 100% că regia este vinovată, deoarece în studiou sunetul era perfect, vocea mea suna foarte bine. Însă când am ascultat-o la televizor, am rămas bulversat, practic nu se înţelegea nimic”, spune interpretul.

Pasha a fost surprins şi de alegerea publicului. „S-a întâmplat ceva straniu când au fost anunţate primele rezultate ale televotingului. Cineva a adus şampanie la masa Karizmei şi, neştiind încă rezultatele finale ale televotingului, au început a sărbători. Nu vi se pare straniu?”, se întreabă Pasha Parfeni.

C.C.

 

 

The following two tabs change content below.