Visul Danielei

„Nu are importanţă numele meu!”

La apelul nostru de a o ajuta pe Daniela Rusu, o fetiţă de opt ani din localitatea Năpadova, raionul Floreşti, fostul judeţ Soroca, ce are nevoie stringentă de un scaun cu rotile, au răspuns mai multe persoane, printre care şi un bărbat din România. „Nu are importanţă numele meu!”, a spus acesta, atunci când l-am întrebat. „Am şi eu copii acasă şi este creştineşte să ajutăm persoanele aflate în dificultate. Mai ales că sfintele sărbători de iarnă sunt un prilej să ne întoarcem cu faţa spre Dumnezeu”, a menţionat acesta.

De la începutul discuţiei noastre, bărbatul pe care-l vom numi Laurenţiu, şi-a arătat disponibilitatea de a-i cumpăra Danielei scaunul mult jinduit. „Eu m-am uitat pe internet, dar nu ştiu de unde să cumpăr. Dacă reuşiţi să găsiţi unul, eu îl voi achita”, ne-a asigurat Laurenţiu.

Acesta a mai comunicat că va cumpăra jucăria preferată a Danielei, păpuşa Winx. „Am găsit la magazin şi am luat una, dar sunt atât de multe şi nu ştiu dacă am nimerit una pe placul fetiţei”, ne-a spus bărbatul.

De asemenea, Gheorghe Filip, de la Asociaţia „Motivaţie” din Bucureşti, a făcut rost, într-un timp record, de un scaun cu rotile şi a asamblat la el şi o măsuţă. „Din câte am citit, fetiţa frecventează şcoala. Ca să nu se chinuie să se aşeze în bancă, vom ataşa o măsuţă la care ea va putea învăţa”, a opinat Filip.

Marina LIŢA 

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)