Visează să aibă o nuntă ca în poveşti şi trei copii

Natalia Gordienco, despre bărbaţi, căsătorie şi copii

Natalia Gordienco a reuşit în câţiva ani să cucerească cu vocea sa nu numai publicul din Moldova, dar şi pe cel de peste hotare. Frumoasa blondă, mereu cu zâmbetul pe buze, a frânt multe inimi, cu toate acestea, a rămas devotată doar muzicii. Interpreta are în palmaresul său multe premii obţinute la diverse concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale.

Mai nou, Natalia s-a apucat să cânte şi muzică populară, lansând pe piaţă albumul „Cununa de flori”, în ajun de sărbători, interpreta va scoate şi un DVD. Cu aceeaşi ocazie, cântăreaţa pregăteşte multe surprize. Am provocat-o pe cea mai frumoasă blondă din showbizul moldovenesc la câteva întrebări despre bărbaţi, măritiş şi copii. Răspunsurile le aflaţi în interviul de mai jos.

–       Cum defineşti bărbatul ideal?

Dacă aş descrie bărbatul ideal, aş spune că trebuie să fie frumos, deştept, bogat, atent. Lista ar continua cu cele mai bune calităţi. Însă, de cele mai multe ori, m-am îndrăgostit de bărbaţii care sunt opusul viselor mele. Ne imaginăm că trebuie să fie brunet, înalt, cu ochi albaştri sau blond cu ochi căprui. În general, nu există oameni ideali, de aceea, de cele mai multe ori, mă îndrăgostesc de bărbaţi care sunt departe de visurile mele.

–       Ce loc ocupă bărbaţii în viaţa ta?

Nu pot spune că sunt feministă şi că sunt împotriva bărbaţilor, deoarece pe acest pământ suntem toţi egali. Şi cum bărbaţii nu pot trăi fără femei şi noi, femeile, nu putem trăi fără bărbaţi. Sunt de sine stătătoare şi nu cred că ar trebui să am lângă mine un bărbat doar ca să mă ajute financiar, deşi ideal aşa ar trebui să fie.

Dar aceste lucruri nu au fost şi nici nu sunt pentru mine o pistă pentru a reuşi în viaţă. Pentru mine, sentimentele sunt pe primul loc. Un bărbat este important în viaţa unei femei şi ar trebui să-i fie mereu alături. Pentru mine, pe moment, pe primul plan este munca.

–       Eşti într-o relaţie?

Pe moment, nu.

–       Ce trebuie să facă un bărbat ca să te cucerească?

Ca să mă cucerească, mai întâi, trebuie să fie sincer şi să le facă pe toate din suflet. Să mă uimească cu ceva, desigur că nu îmi doresc să-mi aducă în dar o insulă. Aş vrea să-mi demonstreze sentimentele sale nu doar prin vorbe, ci şi prin fapte. Trebuie să fie acel umăr pe care aş avea posibilitatea să mă sprijin şi la bine, şi la greu.

–       Ai renunţa vreodată la muzică pentru un bărbat?

Nu, eu nu voi renunţa niciodată la muzică, deoarece muzica e viaţa mea. Sper ca acel bărbat care îmi va fi alături îmi va respecta deciziile, mă va înţelege şi mă va susţine. Dacă nu mă voi realiza pe plan muzical, nimic altceva nu va conta pentru mine.

–       Eşti mereu cu zâmbetul pe buze, ai momente când suferi, plângi?

Sunt momente când sufăr, plâng, nu am dispoziţie, sunt depresivă. Atunci când timpul e posomorât, nimic nu mă bucură. De obicei, toţi văd doar o imagine, mă văd doar când zâmbesc. Sunt o persoană publică, trebuie să ascund emoţiile negative, iar oamenilor să le ofer doar zâmbete şi voie bună. Din păcate, în ultima vreme, în viaţa mea se întâmplă mai des să plâng şi să sufăr, dar aceste emoţii nu le arăt celor din jur, deoarece nu consider normal aceste lucruri.

–       Ai îmbrăcat până acum mai multe rochii de mireasă pentru multe reclame, dar când o vei îmbrăcă pe a ta. Şi cum va fi nunta ta?

Da, am îmbrăcat mai multe rochii, bunica îmi spunea că este un lucru rău, dar eu nu sunt superstiţioasă şi nu cred în asemenea lucruri. Am 23 de ani, ceea ce fac îmi produce satisfacţie. Vreau mai întâi să mă realizez pe plan muzical, apoi să mă mărit, să am copii. Sincer, în adâncul sufletului, simt că nu sunt gata pentru măritiş, deoarece pentru mine căsătoria e un lucru foarte serios. Cred că acest lucru se va întâmpla până la vârsta de 30 de ani, dar cine ştie. Cum va da Dumnezeu, aş putea să mă mărit şi peste un an sau chiar peste jumătate. În ce priveşte nunta, vreau să fie mică, doar cu cei apropiaţi şi poate chiar să aibă loc în altă ţară. Poate pe malul mării sau într-un castel, aşa ca într-o poveste. Vreau să port trei rochii, una la cununie şi altele două la nuntă, scurtă şi lungă.

–       Cum îţi imaginezi că va arăta familia ta?

Din cauza că nu am avut parte de o familie deplină, îmi doresc să am o familie mare, o casă mare, trei copii, doi câini şi un gazon mare plin cu floricele. Visez ca soţul să vină de la serviciu şi, împreună cu toată familia, să luam cina. Vreau ca primii doi copii să fie băieţi, iar al treilea – fetiţă ca să fie mereu protejată de fraţii mai mari.

Interviu realizat de Carolina CHIRILESCU