Viespile vor să-i înţepe pe granzii de la Dinamo Kiev

FOTBAL // FC Sheriff are un moral foarte bun înaintea partidei din Europa League

FC Sheriff a câştigat cu 4-0 meciul cu Sf. Gheorghe şi are un moral bun înaintea meciului din grupele Europa League cu granzii de la Dinamo Kiev. Viespile au reuşit să treacă peste umilinţa administrată de tinerii de la Academia UTM, iar atacantul leton Edgars Gauracs, care bifează al treilea meci pentru FC Sheriff, a reuşit să marcheze trei goluri.

Antrenorul FC Sheriff Andrei Sosniţki a menţionat că e mulţumit de evoluţia echipei, chiar dacă, din primele minute, elevii săi au fost puţin nervoşi. „Băieţii mai suferă din cauza înfrângerii cu Academia UTM, dar după ce au marcat cel de-al doilea gol s-au liniştit şi au îndeplinit indicaţiile foarte bine. Important e că nimeni nu s-a accidentat, mai ales că avem în faţă meciul cu Dinamo Kiev. Este adevărat că fotbaliştii mei sunt obosiţi, dar vom reuşi să ne recăpătăm forţa până la ora meciului”, a spus Sosniţki.

Gauracs a reuşit primul hattrick

Tehnicianul viespilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului leton Edgars Gauracs care s-a remarcat cu un hattrick în meciul cu „sfinţii” de la Suruceni. „Gauracs a fost luat pentru a întări atacul. Acesta s-a pregătit şi a marcat trei goluri pentru FC Sheriff II, iar acum a marcat un hattrick pentru echipa mare. Venirea lui Edgars e importantă şi din motivul că va crea o concurenţă bună între atacanţii noştri. Franca şi alţii acum ştiu că în lot mai este un atacant de valoare şi vor fi mai responsabili de acum în colo”, a precizat belorusul.

Motivaţi pentru meciul cu Dinamo Kiev

Fotbaliştii FC Sheriff sunt motivaţi pentru meciul cu Dinamo Kiev, mai ales că nu au acumulat niciun punct în meciul cu AZ. „Va fi un meci foarte greu. Motivaţie avem din plin, vom juca cu tribunele pline până la refuz. Totuşi există o temere vizavi de faptul cum vom putea rezista psihologic presiunii unui asemenea meci”, a punctat Sosniţki.

Şevcenko&Co vin pe 29 septembrie

Delegaţia Dinamo Kiev va face deplasarea în Republica Moldova în dimineaţa zilei de 29 septembrie. Aceştia vor sosi la Chişinău cu o cursă charter şi se vor caza la un hotel din capitală. În a doua jumătate a zilei, ucrainenii vor merge la Tiraspol, unde vor efectua antrenamentul oficial. Antrenorul Valeri Gazaev va susţine conferinţa de presă la ora 23.15 la hotelul unde va fi cazată echipa.

Meciul dintre FC Sheriff şi Dinamo Kiev va avea loc joi, începând cu ora 22.00.