VIDEO // Scandal în cadrul Consiliului local Colonița din cauza articolului din JURNAL de Chişinău despre gardul lui Ghimpu

Ieri, 6 aprilie 2017, în cadrul Consiliului local Coloniţa, mun. Chişinău, a fost mare scandal din cauza știrii publicate de JURNAL de Chişinău despre gardul liderului liberal Mihai Ghimpu. Spiritele s-au încins în momentul în care (minutul 1,45) consilierul local, Dumitru Ghimpu, rudă a liderului PL, a acuzat-o pe primarul Angela Zaporojan că ar fi adus JURNALUL la Mihai Ghimpu acasă, lucru absolut fals. Mai mult, Dumitru Ghimpu a agresat verbal mai mulţi consilieri prezenţi în sală pentru că aceştia au o atitudine neloială faţă de familia Ghimpu, căreia i se datorează obţinerea mai multor finanţări pentru obiectivele publice din această localitate.

Precizăm că vizita JURNALULUI la Coloniţa a fost efectuată pentru realizarea unei campanii despre gestionarea banilor publici alocaţi pentru reabilitarea drumurilor din municipiul Chişinău.

În cadrul acestui video se fac declaraţii tari despre modalitatea în care ajung banii municipali la Coloniţa, „graţie lui Chirtoacă”. În aceleaşi imagini, inginerul cadastral Vasile Braghiş vorbeşte despre faptul că după discuţiile cu reporterul JURNALULUI a fost sunat de nepotul lui Mihai Ghimpu şi fratele lui Dorin Chirtoacă, Lucian.

 

Această rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului și nu reflectă neapărat poziția Ambasadei.

The following two tabs change content below.