VIDEO // Patru persoane şi-au pierdut viaţa în două incendii produse în raioanele Glodeni şi Soroca

Noapte tragică în nordul ţării: Patru persoane şi-au pierdut viaţa în două incendii produse în raioanele Glodeni şi Soroca

Doi bărbaţi, de 51 şi 60 de ani, şi-au pierdut viaţa ieri, 27 decembrie, într-un incendiu izbucnit în localitatea Funduri Vechi, raionul Glodeni. Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, incendiul a izbucnit de la o sobă defectă. Corpurile neînsufleţite ale victimelor au fost găsite carbonizate de pompieri în momentul intervenţiei, transmite jurnal.md.

O altă tragedie a avut loc în satul Şeptelici, raionul Soroca. Un cuplu a decedat în propria locuinţă. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon după ce unul dintre ei a adormit cu o ţigară nestinsă. Tragedia s-a produs noaptea trecută, iar pompierii au fost alertaţi de un vecin care a observat flăcările din casă.

Victimele, în vârstă de 82 şi 84 de ani, erau în grija fiicei lor, care, în momentul nenorocirii, se afla la domiciliul său din aceeaşi localitate. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale îndeamnă populaţia să respecte regulile de protecţie împotriva incendiilor. În 2016 au fost înregistrate în R. Moldova 1.655 de incendii.