VIDEO // O femeie a montat explozibilul sub automobilul lui Pavel Şeremet

Ziarul „Обозреватель” din Ucraina a publicat o înregistrare video în care apare o femeie ce montează explozibilul sub maşina jurnalistului rus Pavel Şeremet. Mai întâi, de automobil s-a apropiat un bărbat. Acesta s-a aşezat lângă portiera şoferului şi a pregătit totul pentru montarea explozibilului.

Peste câteva ore, aceştia au plecat împreună în direcţia blocului în care locuia Şeremet. Femeia avea o geantă grea. Potrivit publicaţiei, anume în această geantă se afla explozibilul. În decursul unei ore, aceştia s-au reîntâlnit, au vorbit şi s-au despărţit din nou. Femeia s-a apropiat de maşină, a scos explozibilul şi l-a montat sub bancheta şoferului. Procesul nu a luat mai mult de un minut.

Ancheta consideră că, în acest moment, bărbatul se afla peste drum, urmărind situaţia. Potrivit unei surse a publicaţiei, locul în care era parcată de obicei maşina jurnalistului era ocupat de un microbuz cu număr de înmatriculare din alt oraş. Vehiculul a plecat doar după ce automobilul jurnalistului a fost parcat în alt loc.

Potrivit anchetei, ţinta asasinilor a fost Pavel Şeremet.

Jurnalistul Pavel Şeremet a murit la 20 iulie curent în urma exploziei maşinii sale în centrul Kievului.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)