VIDEO // În timp ce o femeie încerca să înece nişte căţei, un băiat de 11 ani a sărit în râu să-i salveze

caini

O femeie din Angouleme, Franţa, a mers la râu să înece nişte pui de câine. Ajunsă pe un pod, aceasta a scos puii şi i-a aruncat în râu, iar un băiat, Enzo, fiind la pescuit cu bunicii săi, nu a ezitat să sară în apă să-i salveze.

La 11 ani, micul Enzo a devenit un erou local adevărat. Sâmbăta trecută, acesta nu ezitat să sară în apa rece a râului Charente, pentru a salva doi pui de câine de la înec. La 9 dimineaţa, băiatul, bunicul său, Joël Délias, şi bunica sa, Marie-France, pescuiau sub podul Frégeneuil şi au auzit cum cineva a aruncat ceva în apă, ulterior şi-au dat seama că erau nişte beagles.

„Un trecător ne-a spus că era o femeie pe pod”, a spus bunicul băiatului pentru ziarul local „Charente Libre”. Când a ajuns pe pod, s-a pomenit în faţa unei femei care scotea dintr-un sac nişte pui de câine şi îi arunca de vii în râu.

Şapte metri mai jos, Enzo s-a dovedit şi mai temerar. Fără a-şi face griji de curent şi de temperatura apei, a plonjat. „Deodată, l-am văzut ieşind tremurând şi cu câte un câine sub braţe”, povesteşte bunica băiatului. Un alt pui a reuşit să iasă singur din apă, însă alţii doi nu au putut fi salvaţi.

Proprietara câinilor a fost plasată sub tutelă. Ea şi-a explicat gestul din cauza că ar fi obligat-o bărbatul ei. Acesta, la rândul său, a respins acuzaţiile şi a depus o plângere la poliţie împotriva femeii.

 


SURSA: CharenteLibre

The following two tabs change content below.