VIDEO // Germania: Al treilea atac terorist în ultimele patru zile

Un refugiat sirian de 27 de ani a declanşat un explozibil la intrarea unui festival de muzică la Ansbach (Bavaria), făcând 12 răniţi, din care trei grav. Atacatorul a murit în timpul exploziei. Potrivit ministrului de Interne al landului Bavaria, probabil, acest atac are „caracter islamist”.

Germania a cunoscut în aceste zile mai multe atacuri la adresa civililor. Luni, 25 iulie, un refugiat de 17 ani a atacat călătorii unui tren din Bavaria cu un cuţit şi un topor, rănind cinci persoane înainte de a fi reţinut de poliţie. Grupul djihadist statul islamic a revendicat acest atac.

Vineri seară, la Munhen, un cetăţean german de origine iranian de 18 ani a deschis focul asupra mulţimii într-un centru comercial omorând nouă perosane şi 35 de răniţi, înainte de a se sinucide.
În cele din urmă, duminică, 24 iulie, un solicitant de azil sirian de 21 de ani a omorât o femeie cu un cuţit şi a rănit alte trei persoane la Reutlingen, în regiunea Stuttgart. Autorităţile pledează pentru „crimă pasională”.

The following two tabs change content below.