(Video) Elena Hasna remarcată de compozitorul Larei Fabian

Elena Hasna, fetiţa în vârstă de 12 ani din Târgu Jiu care a câştigat finala de popularitate la “Next Star”, cucereşte Europa.

N-a castigat ea marele premiul la “Next Star”, ci doar finala de popularitate, dar Elena Hasna nu are de ce sa fie suparata. Doar a cucerit o tara intreaga cu prestatiile sale desavarsite de la Antena 1, iar inregistrarea cu “Je suis malade” a depasit 1,6 milioane de vizualizari pe YouTube. Printre fanii ei declarati se numara inclusiv Serge Lama, compozitorul piesei mai sus amintite, care s-a gandit sa o promoveze pe Elena pe pagina lui oficiala de Facebook. “Ati fost foarte multi care ati dat share acestui video. Melodia “ Je suis malade” depaseste granitele”, a scris compozitorul, care, de-a lungul timpului, a colaborat cu Dalida si Lara Fabian.

Imediat, fanii lui Lama au intrat in priza. Aproape 250 de internauti s-au grabit sa dea Like si peste 35 au laudat-o pe Elena pentru talent si gratie. “Fetita aceasta merita sa va cunoasca si sa cante alaturi de dumneavoastra. Este o viitoare Celine Dion”, i-a scris o admiratoare lui Serge Lama. “O mica Dalida”, a venit inca un comentariu laudativ la adresa artistei. Iar aceasta nu este singura victorie internationala a Elenei. De curand, editia franceza a revistei Marie Claire i-a dedicat concurentei Next Star un articol elogios, intitulat “Elena Hasna: Cand internetul isi dezvaluie talentele ascunse”.

Cititi aici: http://www.enational.ro/showbizmonden/showbiz/elena-hasna-de-la-next-star-remarcata-de-compozitorul-larei-fabian-361202.html/#ixzz2oI5TwWF1

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)