VIDEO // Două asistente medicale, în stare de ebrietate la un spital pentru copii din capitală

asistenta medicala

Două asistente medicale cu vârste de 47 ani şi 60 de ani au fost surprinse în stare de ebrietate la locul de muncă de o femeie care venise cu copilul ei la un control. Aceasta a alertat imediat autorităţile, transmite protv.md.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 00.30, o femeie din capitală a sunat la poliţie şi a comunicat faptul că două asistente medicale au fost depistate în stare de ebrietate în timp ce a venit la spital cu copilul minor, pentru ai fi acordată asistenţa medicală.

Femeia, văzând starea angajaţilor medicali, a refuzat serviciile respective şi s-a dus la un alt spital pentru copii din capitală. La faţa locului s-au deplasat ofiţerii de securitate publică din cadrul IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun. Chisinau, pentru a documenta informaţiile primite.

Iniţial, asistentele medicale au refuzat cerinţele legale ale poliţiştilor de a depune explicaţii în acest context. Astfel a fost informată şi conducerea Centrului Republican de Ocrotire a Sănătăţii Mamei şi Copilului.

Totodata, ofiterii de securitate publica au solicitat interventia unui echipaj al INP, dotat cu un etilotest, care au constatat in aerul expirat o concentratie de alcool de 0,58 mg/l si 0,59 mg/l. Politia investigheaza cazul pentru a stabili pedeapasa angjatilor medicali.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău