VIDEO // Dodon a vizitat grădiniţa reparată de Guvernul României din Maximovca, Ialoveni, cu „perje şi perdele”, iar copiii i-au cântat «Пусть всегда будет солнце»

Şeful statului, Igor Dodon, a vizitat la 27 octombrie 2017 grădinița din Maximovca, Anenii Noi, în cadrul „campaniei naționale de susținere a instituțiilor preșcolare” organizată de Fundația de binefacere a primei doamne „Din Suflet”, Galina Dodon.

Într-un comunicat al Preşedinţiei se menţionează că Fundația de Binefacere „Din Suflet” a acordat un „suport întru rezolvarea celor mai stringente probleme ale grădiniței frecventată de 60 de copii”.

Guvernul României a alocat pentru reparaţia acestei grădiniţe cea mai mare parte din bani – 208.749 de lei din cei 239.080.

În urma unui demers al administrației și părinților, fundaţia Galinei Dodon a oferit acestei instituţii preşcolare: „mochetă, draperii pentru sala festivă, mobilier (scaune, mese, dulapuri), tehnică (televizor, computer), inventar sportiv. De asemenea, copiii au primit în dar fructe și dulciuri”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)