VIDEO // Dodon a vizitat grădiniţa reparată de Guvernul României din Maximovca, Ialoveni, cu „perje şi perdele”, iar copiii i-au cântat «Пусть всегда будет солнце»

Şeful statului, Igor Dodon, a vizitat la 27 octombrie 2017 grădinița din Maximovca, Anenii Noi, în cadrul „campaniei naționale de susținere a instituțiilor preșcolare” organizată de Fundația de binefacere a primei doamne „Din Suflet”, Galina Dodon.

Într-un comunicat al Preşedinţiei se menţionează că Fundația de Binefacere „Din Suflet” a acordat un „suport întru rezolvarea celor mai stringente probleme ale grădiniței frecventată de 60 de copii”.

Guvernul României a alocat pentru reparaţia acestei grădiniţe cea mai mare parte din bani – 208.749 de lei din cei 239.080.

În urma unui demers al administrației și părinților, fundaţia Galinei Dodon a oferit acestei instituţii preşcolare: „mochetă, draperii pentru sala festivă, mobilier (scaune, mese, dulapuri), tehnică (televizor, computer), inventar sportiv. De asemenea, copiii au primit în dar fructe și dulciuri”.