VIDEO // Cum sunt colectați și distribuiți banii în Partidul Democrat din Moldova

Audio EXCLUSIV: Cum îşi exercită munca Veaceslav Burlac, şeful organizaţiei teritoriale Criuleni a Partidului Democrat

Jurnal TV a publicat o înregistrare de la şedinţa organizației teritoriale Criuleni a Partidului Democrat. Înregistrarea a fost făcută pe 21 septembrie 2017, într-un restaurat din acest oraş. „La şedinţă se afla întreg activul partidului din raion, inclusiv preşedintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac”, a declarat Vasile Năstase, moderatorul emisiunii „60 de minute”.

Şeful organizaţiei raionale a Partidului Democrat, Veaceslav Burlac, a devenit preşedinte al raionului Criuleni pe 6 mai 2017, atunci când a luat locul altui democrat, Iurie Andriuţa, care şi-a anunţat demisia după ce a fost reţinut de Centrul Național Anticorupție într-un dosar de corupţie pe 26 aprilie, în acelaşi an.

După ce a obţinut funcţia, Burlac a evitat să indice în declaraţia sa de venit faptul că are venituri din activitatea unei societăţi comerciale. Mai exact, desi în acte este indicat că Veaceslav Burlac este fondator al societăţii comerciale SRL MAXADA-COM, preşedintele raionului Criuleni nu a indicat în declaraţia sa de avere şi interese depusă la Autoritatea Naţională de Integritate date despre calitatea sa de fondator.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)