VIDEO // CRIMĂ TERIBILĂ. Cadavrele a doi tineri au fost depistate într-o pădure din raionul Râșcani

Cadavrele a doi tineri din mun. Bălți au fost găsite de polițiști într-o pădure în preajma satului Nihoreni, raionul Râşcani, la o distanţă de aproximativ 250 metri de drumul Bălți-Râșcani. Oamenii legii au fost alertați de mama unuia dintre victime, precum că fiul ei de 29 de ani, împreună cu verișorul său de 28 de ani, s-au deplasat cu un automobil la un lac din apropierea satului Ramazani, raionul Râşcani, şi aceștia ar fi dispărut, potrivit stirilocale.md.

În urma investigațiilor, s-a constatat că, în noaptea de 18 spre 19 iunie, victimele au petrecut împreună cu alți tineri din localitatea Nihoreni, după care, în dimineața zilei de 19 iunie, au ajuns la o brigadă de tractoare care aparține tatălui unuia dintre tineri, distracțiile continuând până la orele prânzului.

În jurul orei 14:00, tânărul de 25 de ani din Nihoreni, care este și fiul proprietarului brigăzii de tractoare, pe fondul unui conflict care a avut loc între el și victime, pe parcursul nopții, i-a aplicat unuia din victime, multiple lovituri în regiunea capului cu un ciocan metalic, după care a mers în camera paznicilor, unde dormea cea de-a două victimă, aplicându-i şi acesteia multiple lovituri în cap cu același ciocan.

Ca urmare, bănuitul a transportat victimele în pădure, le-a luat bunurile de preț – ceasuri, telefoane mobile, lănțișoare din aur și un portmoneu cu bani – şi a plecat la Comrat, unde urma să fie ajutat de un cunoscut să ascundă automobilul victimelor.

Cei doi tineri din Nihoreni și unul din orașul Comrat au fost reținuți de poliție pentru 72 de ore pentru comiterea unui omor intenționat și tâlhărie săvârșită cu deosebită cruzime. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Poliția continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.