VIDEO // A fost arestat ucigaşul din clubul de noapte din Istanbul

Bărbatul care a omorât de Revelion 39 de persoane şi a rănit alte 69 într-o discotecă din Istanbul, în numele statului islamic, a fost interpelat într-un apartament cu fiul său de patru ani. Autorul actului terorist a fost capturat într-un cartier din Istanbul, Esenyurt, a transmis luni seară ziarul Hürriyet pe site-ul său, precum şi televiziunea de stat (TRT).

Joi, un viceprim-ministru turc a declarat că bărbatul care a omorât 39 de persoane într-un club de noapte pe malul Bosforului a fost localizat. Autorul acestui masacru revendicat de gruparea Statul Islamic a fost găsit cu fiul său de patru ani într-un apartament din cartierul din Istanbul Esenyurt în urma unei operaţiuni a poliţiei, după TRT.

Printre persoanele rănite în urma acestui atac din clubul „Reina” a fost şi o cetăţeană a R. Moldova. Anunţul a fost făcut de către premierul Pavel Filip luni, 2 ianuarie.
Tânăra a fost externată.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Vladimir Rusnac, a declarat că tânăra, în vârstă de 28 de ani, a fost rănită de o schijă, iar starea ei de sănătate este stabilă.

Vladimir Rusnac a mai spus că tânăra are domiciliul temporar în Turcia şi rămâne la discreţia ei dacă va reveni sau nu în R. Moldova.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)