Victoria Ionel, într-un nou concurs de frumusețe în Portugalia. Ce spune tânăra

By Editor Moldova.ORG

Victoria Ionel, moldoveanca care a reușit să ajungă în finala concursului “Miss Republica Portuguesa 2013″, concurează pentru titlul de “Miss Republica Portuguesa Beauty Queen”. Frumoasa moldoveancă a postat recent un mesaj pe Facebook în care și-a îndemnat prietenii să o voteze și să o susțină.

Tânăra a spus, pentru Moldova.ORG, că a fost înscrisă în concurs de către organizatori. “MISS REPÚBLICA PORTUGUESA BEAUTY QUEEN este un concurs care intenționează să dea glas adepților “Miss República Portuguesa” de pe Facebook. În cursa pentru acest titlu sunt înscrise, de către organizatori, domnișoarele care au reprezentat Portugalia la un concurs internațional în anii 2012 și 2013″, a spus Victoria.

De asemenea, ea spune că cea care va câștiga va merge mai departe într-un alt concurs. “La ediția din acest an suntem 12 participante, iar câștigătoarea va reprezenta Portugalia la un alt concurs internațional în anul care urmează. Decizia aparține exclusiv adepților, iar în acest moment sunt clasata pe locul 4″, a adăugat tânără. Deocamdată, spune ea, nu este cunoscut despre ce concurs este vorba, dar că acesta va fi anunțat pe parcurs.

Până pe 31 martie, inclusiv, concurenta din Republica Moldova poate fi votată la următorul link. “Dacă tot am ajuns până aici, să lăsăm și de această dată o urmă frumoasă, așa cum am făcut-o prin coeziunea noastră și la Miss República Portuguesa”, este mesajul tinerei adresat publicului.

Anul trecut, Victoria a ajuns în marea finală a concursului “Miss República Portuguesa 2013″. Atunci, ea a câștigat titlul “Miss Princess of the Globe Portugal 2013″ și a reprezentat Portugalia la concursul cu același nume din Turcia, unde a luat titlul de “Miss Friendship”, atribuit prin vot de către concurente, organizatori şi juriu.

Tânără moldoveancă se află de mai bine de opt ani în Portugalia. Ea este studentă la stomatologie şi munceşte în acelaşi timp la două cabinete stomatologice. O puteţi cunoaşte mai bine pe Victoria din interviul oferit anterior pentru portalul Moldova.ORG.

Știrea Victoria Ionel, într-un nou concurs de frumusețe în Portugalia. Ce spune tânăra a apărut pe Moldova.org.

Sursa: diaspora.moldova.org