Vica a făcut show la propria nuntă

Şoferiţa Vica care a făcut deliciul publicului la mijlocul lunii februarie este cercetată în alt dosar. De această dată, tânăra de 29 de ani a făcut show la propria nuntă. A aruncat cu veselă în angajaţii şi clienţii unui hotel din capitală şi a defilat în pielea goală pe holul acestuia.

Potrivit procurorilor, în noiembrie 2010, după ce şi-a sărbătorit căsătoria cu un cetăţean german, au mers într-un hotel din capitală. Dis-de-dimineaţă, tânăra soţie, fiind sub influenţa alcoolului, a cerut la recepţie să i se aducă coniac. Fiind refuzată, aceasta a aruncat cu pahare în clienţii şi personalul hotelului, exprimându-se necenzurat. Mireasa a deteriorat vesela, mobilierul şi lenjeria de pat a hotelului.

Mireasa goală

 

Mai mult, mireasa s-a dezbrăcat în pielea goală şi a defilat prin hotel. Potrivit Mariei Vieru, şefa Centrului de presă al Procuraturii Generale (PG), daunele provocate hotelului se ridică la 4 500 de lei.

Angajaţii hotelului au refuzat să ne comunice mărimea prejudiciului cauzat. „Toate daunele au fost achitate. Se mai întâmplă. Nu aţi fost în această situaţie niciodată?”, ne-a apostrofat una din angajatele hotelului.

Judecătoria Buiucani i-a aplicat Vicăi o amendă de 5000 lei, dar procurorii care au investigat cazul susţin că sentinţa este prea blândă şi au făcut recurs. „Am cerut ca aceasta să primească trei ani cu suspendare”, ne-a declarat procurorul Eduard Maşnic. Contactată de JURNAL, Vica ne-a spus că acuzaţiile aduse nu sunt adevărate şi a închis telefonul.

Două intervenţii chirurgicale

 

Amintim că Vica a lovit la mijlocul lunii februarie o maşină a Serviciului Protecţie şi Pază de Stat (SPPS). În urma accidentului, unul dintre angajaţii SPPS a suferit răni uşoare. „Cea de-a doua victimă a fost internată în spital, unde a suferit două intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală”, a declarat pentru JURNAL Uliana Catan, şefa Centrului de presă al Poliţiei Rutiere. Aceasta a menţionat că poliţistul a fost externat şi are regim de pat.

Uliana Catan ne-a comunicat că tânăra riscă să stea după gratii între doi şi şase ani cu privarea dreptului de a conduce şi va achita o amendă de peste 13 mii de lei sau va lucra 240 de ore în folosul societăţii. „Până la acest moment, i-a fost intentat dosar în legătură cu refuzul de a trece testul de alcoolemie. Pentru că a lovit maşina şi a rănit doi ofiţeri, nu a fost întocmit dosar penal, căci suntem în aşteptarea expertizei medicale pentru a vedea care este gravitatea rănilor”, ne-a spus Catan.

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)