Viața tumultoasă a Melaniei Trump, „Primă Doamnă” a Americii

melania_-_copie_13

Melania Trump, fotomodelul născut în fosta Iugoslavie, soția controversatului magnat, cu 24 de ani mai tânără decât el, a devenit Prima Doamnă a Americii după rezultatele surprinzătoare care se configurează în SUA. Melania Trump (fosta Krauss) este un fotomodel de origine sloveniană în vârstă de 45 de ani. Este căsătorită cu Donald Trump de 11 ani. Se pare că doamna Trump a fost înainte să-l cunoască pe magnat amanta mai multor bogătași americani.

Melania Trump, născută ca Melanija Knavs, nume germanizat ca Melania Knauss, a copilărit într-un jalnic bloc comunist din orașul Sevnica, din spațiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito. Tatăl Melaniei Trump, Viktor Knavs, a fost membru în Partidul Comunist al Sloveniei și se ocupa cu vânzarea de automobile construite de fabricile de stat. Amalika Ulcnik, mama Melaniei, provenea din satul Raka lucra la o fabrică de confecții pentru copii din orașul Sevnica. Melania mai are o soră și un frate mai mare, ambii vitregi.

Melania Trump s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar un an mai târziu avea să pozeze pentru Stane Jerko, unul dintre fotografii renumiți din lumea modei din Slovenia. La vârsta de 18 ani, Melania a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano.

melania_-_copie_6

Melania Trump (dreapta) în ianuarie 1997 în revista „Max Magazine”

Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului, apărând pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia). În 2000, a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și a semnat un contract cu agenția de modeling finanțată de Donald Trump.

Melania și Donald s-au cunoscut la o petrecere ținută în New York, după Săptămâna Modei, în toamna anului 1998. Donald Trump avea atunci 52 de ani, iar Melania Krauss doar 28. Era tot ceea ce își dorea Donald: o brunetă înaltă, frumoasă, cu picioare lungi.

melania_-_copie_2

Melania Trump în ianuarie pe coperta revistei „Max Magazine”

Melania a pozat goală în 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului. Din acea zi, viața ei s-a schimbat radical. După ce s-au logodit în 2004, cei doi s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Petrecerea a avut loc la domeniul miliardarului Mar-a-Lago care are o suprafață de 1.6 kilometri pătrați. A purtat o rochie creată de Christian Dior în valoare de 200,000 de euro și astfel a pășit în lumea grandioasă a lui Donald Trump.

În 2006, Melania a dat naștere unui băiat, numit Barron William Trump. Donald a sugerat primul prenume și Melania numele său mijlociu. Micul Barron a avut propria cameră în celebrul Trump Tower din Manhattan. El juca golf cu tatăl său și este, de asemenea, vorbitor fluent în limba slovenă și în franceză.

SURSA: ziaruldeiasi.ro

 

The following two tabs change content below.